Když expartner nechápe význam slova rozchod

Nejprve to vypadalo na velkou lásku, ale ta postupem času vyprchala. Dohodli jste se na rozchodu, vždyť život jde dál. Jenže jak pro koho. Zatímco vy své city máte vyřešené, bývalý partner tápe. Jak poznáte, že se z rozpadu vztahu nedostal? Tyhle signály prozradí, že na vás nemůže zapomenout!

Po rozchodu to není snadné. Člověk sám v sobě analyzuje, zda něco neudělal špatně – a snaží se vzpamatovat. Vědci přitom spočítali, že co rok vztahu, to měsíc rekonvalescence. Takže pokud jste spolu byli dva roky, potřebujete aspoň 24 měsíců na to, aby z vás vyprchaly veškeré emoce. Jenže někdo se přes rozchod nedostane nikdy. Jedná se i o případ vašeho ex? Jestli dělá nějakou z těchto věcí, pak je to dost pravděpodobné!

Neustále se dožaduje kontaktu

Textovky, zprávy na Messengeru, hovory, neustálé dotazy a potřeba mít vás na blízku. V případě, že se s vámi dotyčný po rozpadu partnerství snaží komunikovat, může to znamenat, že jeho zájem nevyprchal. V této fázi je však těžké rozeznat, jestli ještě stále není v šoku. Za jeho aktivitou se také obvykle skrývá snaha monitorovat to, zda už máte nového partnera.

Kontroluje sociální sítě

Sleduje vaše fotky, občas něco „olajkuje“ i napíše. Kontroluje-li ex váš profil na sociální síti, evidentně mu leží v žaludku, jestli prožíváte radost, smutek, lásku… To znamená, že mu nejste jedno.

Nechce vracet věci

„Už milionkrát jsem ti říkala, ať mi vrátíš moje oblíbené tričko a fotoalbum z dovolené. Proč to zase nejde?“ Ex vyhledává výmluvy pro to, aby se nemusel rozloučit s věcmi, které mu vás připomínají? Podvědomě si přeje, aby se všechno vrátilo do starých kolejí, jinak by na obnošeném oblečení a vzpomínkách tolik nelpěl!

Kontaktuje vaše přátele

Když už bývalý nemá žádné zprávy o tom, jak se máte, a nechce vás kontaktovat přímo, obrátí se na vaše blízké okolí. Najednou se dozvídáte, že volal kamarádce, od které se snažil „nenápadně“ získat nějaké informace. Ano, pořád se souží…

Podporuje „náhody“

Už je to nějaký ten pátek, ale pro vás se nic moc nezměnilo. Bývalá láska chodí do stejné posilovny, navštěvuje obchod, kde nakupujete nejčastěji, taky parkuje ve vedlejší ulici a vůbec vám kříží cestu víc než je zdrávo. Stojí totiž o pravidelný vizuální kontakt. Co na to říct? Má otevřené rány, do kterých si ještě (osobně) sype sůl.

Žárlí, nebo chce, abyste žárlila

Žárlivost je typickým znakem toho, že jednomu na druhém záleží – více či méně. Vadí vašemu ex fotografie, na které jste společně s přáteli? Myslí si, že máte něco se svým kamarádem? Pořád to v něm je. A to dokonce i tehdy, když se naschvál tulí k té pohledné blondýnce, když ví, že jste poblíž. Doufá, že ve vás probudí silné emoce. Daří se mu to?

Je příliš emotivní

V pondělí vám nadává, v úterý se omlouvá, ve středu pláče, ve čtvrtek se nehlásí, v pátek vám chce sdělit nějakou radostnou novinku. Koupil si psa! Takové to „jednou je dole, podruhé nahoře“ o něčem vypovídá. Střídání emocí hovoří o tom, jak moc se v něm perou všechny negativní důsledky rozchodu. Potřebuje se uzdravit, ale to ještě chvíli potrvá…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat