Blesková výroba dárků na poslední chvíli

Jste nečekaně pozvaní na narozeninovou oslavu a nemáte dárek? Nebo jste na plánovanou party dárek koupit zapomněli? Pak pro vás máme tipy na rychlé dárky, které si obstaráte (skoro) za minutu. A navíc to na nich nikdo nepozná!

Jste tak nějak s dárky pro své blízké vždycky pozadu? Žádný problém! S následujícími dárky „last-minute“ už se stresovat nemusíte. A že jsou dárky na poslední chvíli spíš špatné než dobré? Ani náhodou.

Nic není víc osobní než dárek, který jste vymysleli a vyrobili sami. Čas, který věnujete tomu, něco vyrobit a krásně zabalit, je mnohem cennější než nejdražší dárek. A s ohledem na vlastní talent můžete nechat průchod svojí kreativitě třeba i v kuchyni. Myslete na to, že vlastnoručně vyrobené dárky nemusí být perfektní. Právě to je na nich kouzelné. A nestresujte se, pokud něco neběží tak, jak jste si to představovali. 

Dárky do půl hodiny

Někdy se stane, že se na poslední chvíli ohlásí prateta, která chce přijet strávit s vámi Vánoce. Nebo  zjistíte, že party, na kterou za pár hodin odcházíte, je narozeninová oslava. Pak potřebujete rychle – tedy doslova za pět minut dvanáct – mít něco v ruce. Předpokladem tedy je, že nebydlíte v noře a že máte doma pár věcí, ze kterých by se při dobré vůli mohl vyrobit bleskový dárek.

Večeře při svíčkách

Přiznáváme, že následující nespadá úplně do kategorie originálních dárků, ale na druhou stranu – není nic lepšího, než strávit spolu trochu času navíc. Platí pořekadlo „společné zážitky jsou společné vzpomínky“ a právě ty posilují lásku ve vztahu, když se zrovna na obloze objeví nějaký mráček. A trocha romantiky ještě nikoho nezabila. Takže jako první dárek navrhujeme večeři při svíčkách. Při ní si užijete dobré jídlo a několik hodin společně stráveného času, kdy si můžete popovídat a nechat se unášet romantikou. Jak takovou večeři darovat? Nejlépe ve formě poukázky – ať už vlastnoručně vyrobené nebo profesionálně vytisknuté. A podle stavu peněženky můžete poukázky obměňovat na piknik, kino nebo dovolenou.

Sklenice splněných přání

Potřebujete sklenici s uzávěrem, samozřejmě čím hezčí, tím lepší, ale stačit vám bude i obyčejná zavařovačka. Podle toho, komu budete sklenici darovat, a také jaká přání mu nebo jí chcete splnit, napište na několik papírků libovolná přání. Pro partnery můžete od masáže přes romantiku až po lehkou erotiku. Pro rodiče nebo jiné příbuzné třeba úklid, žehlení nebo jinou výpomoc. Papírky srolujte do ruliček, obvažte šňůrkou, v lepším případě stuhou, a vhoďte do sklenice.

Ananasová láhev

Vezměte jakoukoli láhev, kterou doma najdete. Pokud možno plnou a nejlépe takovou, po jejímž rozbalení nenastane trapná chvilka ticha – tedy víno, sekt nebo jiný alkohol. Pokud máte doma balení bonbonů Ferero Rocher, oblepte jimi láhev a z barevného papíru udělejte zelené listy nahoře. Pokud máte doma jiné bonbony, upravte název a vzhled láhve podle vlastních barevných možností – jahodová, citronová, pomerančová…

Těžítko s fotografií

Tenhle dárek už potřebuje trochu kreativního ducha. Navíc budete potřebovat dvě sklenice, jednu větší a druhou o kousek menší, tak aby se druhá do první vešla. Do menší nalijte tělový olej a přidejte, co doma najdete – korálky, třpytky, flitry nebo třeba knoflíky. Sklenici uzavřete a nejlépe tavnou pistolí víčko přilepte. Do větší láhve vložte vybranou fotografii, eventuálně upravte rozměr, tak, aby její zadní strana byla z vnější strany a obrázek z vnitřní. Menší sklenici přilepte víčkem na víčko větší sklenice, opatrně vložte jednu do druhé a zašroubujte. Druhé víčko můžete buď zalepit také, nebo nechat volné pro případ výměny fotografie.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat