Upřímné odpovědi na otázky znamenající štěstí

Jste se svým životem neustále nespokojená? Pak je potřeba něco změnit. Otázka ale je, co? A následující otázky vám pomohou na to přijít.

V každém životě se střídají lepší a horší dny. Pokud chcete ty špatné časy překonat, musíte ve svém životě nutně něco změnit. Nejdřív je ale potřeba zjistit, co je hlavní příčina vašeho neštěstí. Na následující otázky byste měla najít upřímnou odpověď.

Žijete na správném místě?

Ne každý se cítí v místě, kde právě žije, jako doma. Milujete hory, ale bydlíte v nížině? Pak by to možná mohl být jeden z faktorů, který má vliv na vaše štěstí. A stejné to je s počasím – jestli milujete slunce, bude se vám jistě líbit víc na Moravě než v Jeseníkách.

Nepotřebujete dovolenou?

V každodenním shonu lítáme zleva doprava a často si ani nevšimneme, jak sami sebe připravujeme o štěstí. I neodkrytá touha po cestování a nových zážitcích může dlouhodobě vyvolávat nešťastné pocity. A přitom byste mohli být spokojení i několik týdnů, nebo ze vzpomínek třeba i celý život.

Máte správnou práci?

Musíte strávit 40 hodin týdně na místě, kde se necítíte dobře? Kde nevycházíte s kolegy nebo nadřízenými nebo kde vás pracovní úkoly neuspokojují? Chápeme, že práce je důležitá pro zajištění finanční existence, ale pokud jste v ní nespokojení, je nejvyšší čas ji změnit.

Jste spokojení ve vztahu?

Máte pocit, že se s partnerem stále častěji hádáte a už vlastně ani nejste šťastní? Pak i tady je čas přemýšlet o změnách. Protože jestli není ten pravý dnes, těžko se jím stane zítra.

Jste šťastná se svými přáteli?

Pokud ve vás přátele vyvolávají spíše negativní pocity, měla byste se zeptat, co vám tohle přátelství vlastně přináší. Je-li pro vás díky společným tématům vyčerpávající, než aby vám přinášelo radost a uvolnění, pak je správný čas se rozloučit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat