Připravte se na první rande s tím pravým

Jste před prvním rande nervózní? Následující otázky vám pomohou nejen začít konverzaci, ale mohou o vašem protějšku prozradit dokonce i to, jestli se k sobě hodíte.

„Možná mám příliš velké nároky…“ – říkáte si před každým novým rande. Ale upřímně holky: Kolik z vás jde na první rande bez toho, aniž byste měly nějakou představu o tom, jak by mělo probíhat? Víme, co u mužů hledáme, ale i když se na prvním rande může zdát všechno v pořádku, jednoho dne je najednou všechno jinak. Aby se nám to už nestalo, sestavili jsme otázky, které můžete položit hned na prvním rande, abyste zjistili, jaký typ před vámi sedí a jestli se k vám hodí. A navíc už si nemusíte dělat starosti, jak překonat trapné chvilky ticha…

Kdo je pro tebe ta nejdůležitější osoba na světě?

Podle odpovědi poznáte, jak důležitá je pro něj rodina, přátelé nebo kolegové. Zjistíte, jaké jsou jeho hodnoty a můžete podle toho odhadnout, zda je schopen začít a udržet si úzký vztah.

Co děláš ve volném čase?

Tady uvidíte, jestli máte co do činění s gaučovým povalečem nebo aktivním člověkem. A podle vyprávění i poznáte, jak je schopný se pro něco nadchnout.

Co tě dokáže rozesmát?

Humor je určitě jednou z nejčastějších věcí, které ženy u svého partnera hledají. Dozvědět se, co rozesměje toho vašeho, znamená zjistit také něco o jeho charakteru a životních postojích.

Jakou posloucháš hudbu? Jaké se ti líbí filmy/seriály?

Nejde vůbec o to, abyste se shodli na stejném filmu nebo hudbě. Mnohem důležitější jsou jeho důvody, proč se mu to nebo ono líbí. Při odpovědích „Jen tak“ nebo „Je to prostě dobrý“ bude váš protějšek spíše povrchní. 

Co je tvůj největší úspěch?

Touto otázkou zjistíte, jak je na tom po pracovní a osobní rovině. Takže pokud je jeho největší úspěch vítězství ve FIFA a vy nejste zrovna fanoušek počítačových her, pak to asi ten pravý pro vás nebude.

Co máš na seznamu?

Nechte ho povídat o tom, jaké věci má v plánu. Kam chce cestovat a jak se rozvíjet. Podle toho se můžete rozhodnout, zda odpovídá vašim představám a zda se jeho plány slučují s těmi vašimi.

Jak trávíš víkendy?

Jak kdo tráví svůj volný čas o něm hodně vypovídá. Pokud například je o víkendu pryč, protože trénuje dětský fotbal, máte jistotu, že miluje sport a děti má taky rád. Když je v pátek a v sobotu raději na párty, vy máte ale raději klid, pak si asi rozumět nebudete.

Vaříš rád?

Podle toho poznáte, jaký význam má pro něj zdravý životní styl.

Jak si představuješ ideální vztah?

Uznáváme, že tohle je otázka spíše na třetí nebo páté rande. Ale nakonec při randění jde především o to, zjistit, jestli si dokážete představit společný vztah. Proto není úplně nedůležité zjistit, co ten druhý od vztahu chce. Co od vás očekává a co si přejete vy od něj.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat