Vydařené Vánoce dle znamení zvěrokruhu

Také už počítáte, kolik dní zbývá do Vánoc? Hvězdy prozradí, která znamení se mohou těšit na opravdu vydařené Vánoce.

Blíženci

Venuše ve znamení Kozoroha obdaruje Blížence v prosinci extra porcí lásky a energie. Pohostinnost leží Blížencům na srdci především, a to i pro malý okruh rodiny. Touží po tom, aby se všichni cítili dobře, a uspořádají proto perfektní svátky. Ale také pokud stráví Vánoce „jen s přítelem“, budou plni vášně a romantiky. Blíženci se plně poddají kouzlu Vánoc a budou napjatě zase jako v dětství čekat na Štědrý večer. Nezapomeňte ale tenhle speciální čas využít bezezbytku a do nového roku vstoupit plní motivace.

Lvi

Také Lvi se budou o Vánocích soustředit především na rodinu. Objeví v sobě lásku k tradičním hodnotám Vánoc a budou chtít, aby tento rok proběhl především harmonicky – zcela k radosti jejich rodiny. Jenom nesmíte zapomínat ani na sebe! Na všechny úspěchy letošního roku můžete být právem velmi hrdí.

Váhy

Váhy budou už od začátku adventu plní radosti a o Vánocích budou hodně přemýšlet. Občas vás v myšlenkách dohoní i starosti z možných „vánočních“ hádek, ale můžete být naprosto v klidu. Jako vždy si budete v takových případech počínat jako rozený diplomat a nenecháte si zkazit Vánoce. Ale v jednom byste měli možná raději zařadit zpátečku – v době Vánoc budete tíhnout k melancholii s ohledem na právě končící rok.    

Kozoroh

Kozorozi se o letošních Vánocích nebudou sami poznávat. Na vině bude Merkur, pod jehož vlivem se budete nacházet. Znamená to, že vánoční čas se všemi svými svátečními aktivitami vás bude vybízet k tomu, abyste opustili svoji komfortní zónu. A když to dokážete, nebudete litovat a užijete si to. Ale i jiné výzvy v této době zvládnete naprosto mistrně a podpoříte tak perfektně svoje milované. Jediná rada zní: Nechte alespoň na chvíli práci ležet a pocítíte, že hluboké rozhovory s přáteli a rodinou vám mohou nabídnout mnohem více.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat