Opakovaná nevěra mu doslova kouká z očí

06.01.2021 | Vztahy

Podlost v praxi? Jednou už vás podvedl a chystá se k tomu znovu. Dávejte si pozor na pár výmluvných znamení a nenechte si srdce zlomit podruhé!

Flirt, polibek, sex. Nevěra pro každého z nás představuje něco jiného, nicméně za každých okolností zabolí. V případě, že se ji snažíte odpustit, svádíte vnitřní boj s nedůvěrou vůči podvodníkovi. Oklame vás znovu? Možné to je, zvlášť když nevěrník dělá nějakou z těchto věcí.

Má pestrou minulost

Jednou nevěrník, vždycky nevěrník. Ano, říká se to, nicméně uklouznout může každý – pouze jednou. Zpytuje-li svědomí a vy si k němu znovu vybudujete láskyplný vztah, má partnerství šanci na přežití. Jenže v případě, že váš současný partner podváděl nejen vás, ale i svoji bývalou známost (a tu před ní taky), nepočítejte s tím, že se z ničeho nic napravil. Je to chronický sukničkář a sériový nevěrník, kterému partnerství či manželství není svaté. Máte pocit, že je ve vašich silách ho napravit? Uvědomte si, že zrovna tohle není váš problém, ale jeho.

Nelituje

Tak nějak se k vám vrátil, ale svých činů nelituje. Spousta věcí mu je jedno, a tedy i to, že vám ublížil. Vlastně si říká, že se s tím popasujete a leckdy ještě poukáže na skutečnost, že za jeho nevěru si můžete sama, protože se nechováte podle „pravidel“. Ne, neztrácejte čas, ani tady pšenka nepokvete.

Stále má tajemství

Po nevěře se podvodník vzatý na milost obvykle snaží svoji partnerku přesvědčit, že tahle kapitola je dávno za ním. Aby svým slovům dodal vážnost, preventivě sděluje, kam a s kým jde, kdy přijde z práce, jak dlouho se zdrží u přítele. U mužů, kteří nemají čisté svědomí, ale něco takového vůbec nefunguje. Máte-li pocit, že před vámi partner stále něco tají, chrání si mobil stejně jako milované auto nebo sbírku cenných obrazů, bliká červená. Věci pravděpodobně nejsou tak, jak je prezentuje.

Nepřestal lhát

„Ne, nebyl jsem tam.“ Přitom vám kamarádka řekla, že ho na místě, které údajně nenavštívil, na vlastní oči viděla. Pokud nevěrník stále lže v drobných záležitostech, je těžké mu znovu uvěřit. Skutečnost je taková, že jestli se podvodník nedokáže lží zbavit, má k nim sklony – stejně jako k nevěrám, klamu a nerespektování vašeho vztahu.

Nehodlá měnit své chování

Již několikrát jste ho žádala, aby před vámi okatě neflirtoval s jinou ženou, protože si připadáte krajně nepříjemně. Z jeho strany nezájem! Navíc situaci bagatelizuje a říká, že se jedná o nevinný flirt. Nejde o to, jak takové jiskření mezi mužem a ženou nazývá, čtěte mezi řádky. Chová-li se stále stejně, bez ohledu na to, že ví, jak moc to nesnášíte, pohrdá vámi a názorně ukazuje, že příště se stejně nezastaví. Pořád s ním chcete být, prát mu špinavé prádlo a uklízet po něm vousy v umyvadle?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat