Jedince s těmito vlastnostmi partneři podvádějí nejčastěji

Nová studie ukázala, že existují určité typy osob, které se stanou obětí partnerské nevěry s mnohem větší pravděpodobností. Nepatříte k nim náhodou také?

Dokážete odhadnout, jestli vám v budoucnosti bude váš partner nevěrný? Podle psychologie existují určité náznaky, které ukazují, že váš partner o nevěře jako možnosti přemýšlí, nebo ji dokonce už praktikuje. Ale to asi není možné odhalit dřív, než k tomu skutečně dojde, že?

Nevěra je asi tou největší zradou partnera, ale bohužel je tak běžná, že se věda pokusila rozpoznat co nejvíce „příznaků“. Četnost, s jako k nevěře dochází. Vlastnosti vztahu, které by mohly pravděpodobnost zahýbání zvyšovat, způsob nevěry, a dokonce i znaky lidí, kteří jsou statisticky a psychologicky nejčastějšími „oběťmi“.

Ohrožený druh

Dosavadní studie se tradičně orientují spíše na „pachatele“ než na „oběti“. Na jejich motivaci, osobnostní typ, a dokonce na znamení horoskopu. Ale nová studie z roku 2020, kterou provedla Meghna Mahambrey ze státní univerzity v Ohiu, se soustředí na podváděné osoby. Mahambrey chtěla vědět, zda existují určité aspekty osobnosti člověka, které z něj dělají případnou oběť, že jim partner nebo partnerka nasadí parohy.

Vědci nakonec zjistili, že existuje mnoho věcí, které by mohly být ve hře, pokud jde o to podvádět partnera, ale jen jeden typ osobnosti, který s největší pravděpodobností utrpí nevěru ze strany partnera.

Bezohledné lidi podvádějí partneři častěji, ale…

S ohledem na všechny faktory vyšlo najevo, že méně spolehliví, pilní a organizovaní lidé mají partnera, který je bude podvádět spíše. Zjistila ale také, že u sezdaných lidí jsou ti, kteří jsou milejší, v mnohem větším nebezpečí ze strany nevěry.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat