Jasná pánská očekávání od partnerských vztahů

17.03.2023 | Vztahy

Proč se muži ženou do partnerských vztahů, nebo se rovnou žení? Mají své potřeby! V co doufají a za které věci se tajně modlí? Jestli jim šlapete po těchto snech, mohou se poohlédnout jinde!

Muž ve své podstatě není náročný tvor. Vlastně mu toho v rámci partnerství stačí málo. Co od vztahu očekává? Pište si.

Sex

Muži nejsou naivní, vědí, že když se zavážou žít v partnerství či manželství, nebudou mít sex každý den. Na druhou stranu počítají aspoň s málem. Odmítnete-li je v pondělí, ve středu, pak v pátek a hned další úterý se vymluvíte, že vám menstruace přišla o několik dní dřív, začnou podléhat frustraci. Potřebují aspoň vědět, že je máte ráda!

Standardní vzhledový základ

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Dřív jste si před sexem oholila nohy – radši dvakrát, koupila nové prádlo, nalakovala nehty a použila svůdný parfém. Dokonce jste se bála i odlíčit, aby to nového partnera neodradilo. Pak se vztah posunul a vy jste svůdné košilky vyměnila za flanelové pyžamo, nohy si holíte jen občas a vůbec ztrácíte na přitažlivosti. Jistě, vrásky už vám nikdo nevyzmizíkuje, ale muž očekává, že o sebe budete pečovat a připomínat mu staré zlaté randící časy. (Taky se vámi chce chlubit před ostatními.)

Pocit bezpečí

Sice to zní jako reklama na vložky, ale bezpečí je skutečnou pánskou potřebou. Samci touží vědět, že je neodsoudíte za pláč či jakýkoli jiný projev emocí. Známkou silného vztahu je, že se vám mohou (a taky dobrovolně chtějí) otevřít. Zkrátka a dobře, muž chce ženu, která ho miluje bez výhrad.

Respekt

Někdy je zábavné, jen tak se ze srandy poštuchovat a hašteřit, dráždit opačné pohlaví, v rámci legrace partnerovi připomínat trapné zážitky, kterými vás i přátele rozesmál. Tohle všechno je v pořádku, jenže ve vztahu vždy musí vládnout respekt. Nikdy muže neponižujte a nekritizujte na veřejnosti. Připadá si pak jako ten největší nýmand, který si nezaslouží nic než jen kritiku. A to nejhorší, co po znevažování jeho osoby můžete udělat? Chovat se k němu jako k dítěti. Tím si zatlučete hřebíček do rakve.

Pochvala

V dlouhodobých vztazích je strašně jednoduché považovat věci za samozřejmé. Zatímco vás potěší, když vám partner pochválí dobré jídlo, i jemu dělá dobře, pokud ví, že něco (cokoli) udělal správně a vy z toho máte radost. To je právě ta vítaná interakce mezi dvěma lidmi, kteří se podporují. Všichni někdy potřebují povzbudit a dodat sebevědomí!

Informace

K tomu, aby váš muž věděl, jak vás dělat šťastnou, potřebuje hlavně informace. Dostává-li odpověď ve stylu „nic“, když se vás zeptá, co je děje, nemůže věci napravit ani vylepšit. To platí pro běžný chod domácnosti, lásku, celý vztah i sex. Ačkoli se někdy pánové modlí, aby jejich partnerky konečně tu pusu zavřely – podle arizonských vědců dámy mluví až třikrát víc než pánové, když jsou uražené, mlčí. Chyba. V klíčových oblastech života muži nechtějí tápat, odezírat a věštit, ale s jistotou vědět. Tak nedělejte hraběnu a dávkujte jim písmenka.

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat