Podzim jako ideální čas na lásku? Ano!

15.11.2012 | Vztahy

Každý si pod „časem lásky“ představí jaro. Ale nepodceňujme sílu podzimu – i tohle roční období je pro randění jako stvořené! Nevěříte?

Tak třeba vás přesvědčí následující řádky. Protože i podzim skýtá spoustu možností!

1. Ještě není úplně zima (myslíme tím mráz), ale už rozhodně není teplo – takže máte příležitost se k objektu svého zájmu více přitisknout (samozřejmě abyste se zahrála), nechat si od něj zahřívat ruce („nenapadlo mě vzít si rukavice“) a podzimní plískanice taky nejsou k zahození (choulit se pod jedním deštníkem je rozhodně romantika).

2. „Venkovní aktivity“ přestávají být náročné a směřují spíše k romantickým procházkám. Při teplotách okolo nuly odpadají cyklovýlety, lezení po skalách a podobné sporty, pro něž není nadšena každá z nás… Počasí takovým ženám poskytuje skvělou příležitost k výmluvě. Pokud naopak sporty milujete, stále ještě není po celé dny tak hrozně, abyste se jim společně nemohli věnovat.

3. U nižších teplot ještě zůstaňme – všichni se začínají stahovat „dovnitř“. Do barů, restaurací, klubů, kaváren apod., takže se příležitost k seznámení zvyšuje.

4. Začínají se objevovat tradiční podzimně-zimní nápoje – svařené víno, punč, zázvorový čaj a další. Takže, i když se vaše schůzka zrovna nevyvede, pořád ještě není nic ztraceno. Se správným nápojem je dobrá nálada zaručena (a nemáme tím nutně na mysli alkohol).

5. Filmové společnosti moc dobře vědí, že návštěvnost kin v chladnějších měsících stoupá, a tak si nechávají ty největší trháky právě na podzim. No, není to skvělá příležitost pro příjemný večer ve dvou?

6. Muži začínají vytahovat ze skříní kabáty a šály.
A co se dá dělat, v drtivé většině v nich vypadají o mnoho lépe než v tričkách se šortkami a žabkami. Klasický kabát s elegantně ovázanou šálou je prostě sexy.

7. A abychom nerozebírali pouze oblečení našich mužských protějšků, i nám podzim v této oblasti nabízí „povyražení“. Spousta žen nosí na podzim to, co nosila na jaře, když ještě nebylo nijak teplo. Ale jaká lepší příležitost (nebo omluva?) může být pro nákup nového oblečení než nová láska?
TIP Bety:
Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat