Pochopte správně komplimenty mužů

Nějaký muž vám právě složil kompliment, ale vy nemáte ani nejmenší tušení, co tím chtěl říct? No – není kompliment jako kompliment. Prozradíme, co svými milými slovy vlastně myslí.

Mužů, kteří své srdce nosí na dlani, je asi jako jednorožců… A stejně taková šance jako potkat jednorožce, je i kompliment od muže. A když už se konečně nějakého dočkáme, moc netušíme, jak si ho vlastně vyložit. Říkají to, co si myslí? Nebo je to úplně jinak? Nebo chtějí jen šarmantním způsobem upozornit na naše nedostatky?

Je tedy nejvyšší čas několik si jich přeložit…

„Jsi tak roztomilá!“

Roztomilí jsou přece jen štěňátka a miminka, ne? Ne! Muži takové věty říkají, když jste v jejich očích skutečně roztomilá. A když si s vámi dokážou představit společnou budoucnost, protože jste ta známá „milá dívka od vedle“.

„Jsi nejlepší!“

Jasně – takový kompliment můžete říct i nejlepší kamarádce, a proto má možná lehce hořkou pachuť. Ale tenhle kompliment myslí muži velmi pozitivně. Protože všechno, co tí chce říct, je, že se na vás může spolehnout a že je s vámi šťastný.

„Jsem do tebe blázen!“

Právě jste se seznámili nebo už nějaký čas randíte? Tenhle výrok má v sobě něco vášnivého. V zásadě tím muži myslí, že ve vaší přítomnosti není schopen jasně myslet a nejraději by vás jen líbal.

„Ty jsi holka do nepohody.“ 

I když to většinou říkáme jen o kamarádech, může to znamenat mnohem víc. V každém případě už ví, že si s vámi užije hodně zábavy – a čas s vámi tráví rád. Pokud ale nepřijde žádný další krok ke sblížení, pak jste opravdu jen dobrá kamarádka.

„Jsi krásná.“

Kdo někdy slyšel takový kompliment, vyhrál jackpot! Protože krása neznamená jen vnější vzhled, ale i krásno duši. To znamená, že se mu nejen líbíte, ale oceňuje i vaši inteligenci. V jeho očích jste zkrátka hvězda.

„Nikoho jako ty jsem ještě nepoznal.“

Jedno je jisté – jste pro něj někdo velmi zvláštní. A odlišujete se od všech jeho bývalých přítelkyň. To je dobré znamení, protože s žádnou z nich to nevydrželo… pozor byste si ale měli dát na jeho tón hlasu. Pokud je lehce nejistý, pak to znamená, že se dosud nesetkal s nikým tak šíleným, jako vy…

Zdroj: názory autora, https://www.theatlantic.com/health/archive/2013/12/why-men-cant-take-compliments/282164/, https://learntalk.org/en/blog/word-usage-compliment-man







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat