Vaše kamarádka je tím pravým koučem

Málokdo nás zná tak dobře, jako naše nejlepší kamarádka. V dobrém i zlém, i přes všechny naše slabé stránky je stále s námi. A proto je nejlepší kamarádka i náš nejlepší duševní trenér.

V současnosti stále ještě platí, že je důležité, aby se ženy navzájem podporovaly a hlavně posilovaly. Čas od času totiž každý z nás dojde do bodu, kdy o sobě a svých schopnostech, ať už doma nebo v práci, začne pochybovat. A v takové situaci velmi pomáhá, když máme kolem sebe větší nebo menší okruh přátel, kterým důvěřujeme a na které se můžeme obrátit a poslechnout si, co si o nás myslí a jak nás vnímají druzí.

Vystupte z komfortní zóny

Pochopit sami sebe a připustit si také názor druhých vyžaduje především velkou dávku odvahy! Ačkoli můžete cítit strach, než se otevřete někomu druhému, nakonec zjistíte, že z toho vyjdete silnější než předtím. Nejen z toho důvodu, že vystoupíte ze své komfortní zóny a půjdete se svou kůží na trh, ale také protože vám přátelé a kamarádi pomohou zvednout sebevědomí.

Zdravé sebevědomí

Sebevědomí je jako koření života. Se zdravou dávkou sebevědomí jste najednou atraktivní, sympatická a důvěryhodná. Dokážete se svobodně rozhodnout, stát si za svými chybami a jít si svojí vlastní cestou. Ale co je vlastně to zdravé sebevědomí?

Ve slovníku najdete definici, že sebevědomí je „přesvědčení o vlastních schopnostech“. Že ve své schopnosti příliš nevěříte? Pak přichází na řadu pomoc nejlepší kamarádky. Protože vy znáte svoje slabé stránky a ona vás dokáže přesvědčit o těch silných. A přijmutím obou stran vaší osobnosti budete vnitřně silnější – sebevědomější. Sebevědomí nemá nic společného s majetkem, vzhledem nebo úspěchem. Jde o váš vnitřní postoj.

Zdroj: názory autora, psychology.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat