Všichni potřebujeme člověka narozeného v listopadu

Podle studií jsou listopadové děti a dospělí velmi skvělé osobnosti. Zeptejte se kohokoli narozeného v listopadu – potvrdí vám to!

Lidé narození v listopadu mají prý skvělé vlastnosti. A dokonce i věda si toho všimla! Každý v listopadu narozený člověk může říct, že je velmi šťastný. A vlastně každý, kdo se kolem nějakého listopadového dítěte pohybuje.

Listopadové děti jsou super upřímné

Uznáváme, že hodně čerpáme „fakta“ z astrologie, takže to může být „buď, anebo“. Ale každý, kdo zná někoho narozeného v listopadu, jistě ví, co se tím myslí.

Kreativní? Stoprocentně!

Většina leváků se podle vídeňské psychologické studie narodila v listopadu, prosinci nebo lednu. Náhoda? V žádném případě! Protože leváci jsou prý velmi zdatní v hledání řešení a kreativním myšlení. Takže jestli znáte někoho opravdu kreativního, bude to s největší pravděpodobností Střelec.

Žijí nejdéle

Vážně! Listopadové děti staticky žijí déle než kterákoli jiné znamení zvěrokruhu. Nejsou tolik náchylní na onemocnění kardiovaskulárního systému častěji než třeba lidé narození v květnu, ale nakonec na tom až tolik nezáleží – žijí zkrátka dlouho. A to je dobře!

Jsou duševně vyrovnaní

Ve skutečnosti by tomu málokdo věřil, že v tak chladném období se mohou narodit tak pohodoví lidé. Podle maďarské studie je měsíc listopad chrání před depresemi a špatnou náladou a je tak těžké je vyvést z jejich rovnováhy.

Jsou neobyčejně velcí

A ještě jeden fenomén: Příliš mnoho velkých lidí a mnoho špičkových sportovců se narodilo v listopadu. A za to žádná vyšší moc nemůže. Lidé narození ke konci roku mají totiž v zásobě extra porci vitaminu D, který se vyplavuje postupně. A to má vliv nejen na úspěchy ve sportu, ale i na lepší vývoj.

Zdroj: názory autora, psychologymag.com, astrology.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat