8 věcí, co nás vážně štvou na Valentýnu!

07.02.2016 | Vztahy

Valentýn není český svátek, ale tak nějak u nás postupem času (a hlavně díky úsilí obchodníků) zdomácněl. Nicméně to ještě neznamená, že ho zbožňujeme se vším všudy.

Ponechme stranou komercionalizaci svátku sv. Valentýna a podívejme se na něj z trochu jiné stránky. Co bychom v souvislosti s tímto dnem nejraději vymazali?

1. Chcete-li 14. února vyrazit na večeři do své oblíbené restaurace, nemáte šanci. Tedy pokud si stůl nerezervujete někdy v lednu…

2. U stojanu s valentýnskými pohlednicemi a přáníčky strávíte nekonečné minuty, než se rozhodnete, které koupit, abyste nakonec o obchod dál objevili přání mnohem povedenější.

3. Růže v květinářství na dva dny zdraží natolik, že se váš přítel bude muset rozhodovat, zda vám koupí pugét nebo zaplatí účet za elektřinu…

4. Všechny ty romantické filmy ve vás zaručeně vyvolají depresi – pokud jste single, tak proto, že jste single, pokud jste zadaní, tak proto, že váš vztah se onomu filmovému ideálu neblíží ani omylem.

5. Jen těžko hledáte na polici místo pro dalšího kýčovitého plyšového medvídka držícího srdíčko s nápisem Miluji tě.

6. O čokoládových bonboniérách, co mají asi tak milion kalorií a které se nám povede spořádat na jeden zátah, ani nemluvíme…

7. Ještě nikdo nevymyslel přáníčka pro nevázané, náhodné známosti, s nimiž v době svátku sv. Valentýna zrovna spíte. A pak je tu nebezpečí, že zatímco vy se na „dostaveníčku“ objevíte bez dárku, váš milenec/vaše milenka přitáhne onoho již zmiňovaného plyšáka (nebo naopak).

8. Vaše peněženka se tak tak vzpamatovala z vánočního průvanu a najednou máte kupovat další dárek.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat