6 témat, která je při komunikaci s chlapem lepší vynechat!

11.12.2012 | Vztahy

Ve vztahu je samozřejmě důležitá komunikace, ale jsou témata, jež se hodí probrat spíše s kamarádkami než s partnerem.

Tak například není dobré partnerovi vykládat…

… co si opravdu myslíte o jeho rodičích.

I když předložíte devadesát nevyvratitelných důkazů, že je jeho matka nesnesitelná fúrie, stejně si nepomůžete. Skoro každé dítě brání své rodiče, váš partner není výjimka. Bude se své matky zastávat a nakonec budete onou nesnesitelnou a nesnášenlivou osobou vy.

… který herec/zpěvák vám přijde opravdu sexy.

Každá z nás má ve světě celebrit jednoho (dva, tři, čtyři…) muže, kteří ji přitahují. A i když je to přitažlivost pouze platonická, není dobré ji před partnerem zmiňovat. Zkazíte mu náladu, bude žárlit, začne mít ze sebe špatný pocit…

… jak dlouho vám trvá, než se „zcivilizujete“.

Samozřejmě, že váš partner ví, že se před odchodem z bytu češete, malujete apod. Ale není nutné se chlubit tím, jak dlouho vám tyto činnosti trvají. Důležitý je výsledek, ne minuty příprav! Do detailů celého procesu nemá cenu ho zasvěcovat.

… jak jste nespokojená s tou kterou proporcí.

Málokterá žena je naprosto a bez výhrad spokojená se svou postavou. Ať už nás příroda v nějakém směru odbyla, nebo naopak obdařila více, než bychom si představovaly, proberme to raději s kamarádkou. Budete-li se muže vyptávat, zda jste v něčem například tlustá, jen ho zaženete do úzkých – nebude vědět, co má odpovědět. Pro něj jste prostě sexy.

… proč jste na záchodě strávila 15 minut.

Probírat detaily zažívání není příliš slušné ani příjemné v jakékoli společnosti. Ano, všichni onu místnost navštěvujeme, což je přirozené a normální, a všichni to o sobě víme, ovšem rozebírat barvu, tvar, konzistenci… raději ne.

… podrobnosti o své menstruaci.

Muži samozřejmě vědí (tedy alespoň většina snad ano), že ženy menstruují. Je rovněž dobré, když vědí, proč případně na několik dní v měsíci nejste právě nakloněna milování (pro spoustu žen zůstává sex v období menstruace tabu, případně na něj nemají chuť). Ovšem není nutné vysvětlovat, co všechno s vaším organismem měsíčky, případně premenstruační syndrom dokáže udělat. Nejde ani tak o to, že menstruace by měla být konverzačním tabu, ale je dobré znát určité hranice. Většina mužů se totiž při podobných proslovech necítí právě pohodlně…
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat