Když bývalý partner skrývá svůj nový vztah

01.12.2022 | Vztahy

Donesla se vám informace, že váš bývalý přítel má novou lásku, kterou ovšem před veřejností skrývá, nebo o ní rovnou lže. Co za tím vězí?

Nezmiňuje se o ní na sociálních sítích, nevyvádí ji na veřejnost a vůbec se chová tajuplně. Za tím, proč se váš bývalý partner nechlubí svou zbrusu čerstvou známostí, může stát několik věcí.

Nechce vás ranit

Třeba jste se nerozešli v dobrém, navíc on byl strůjcem rozchodu, a taky věří, že situace je pro vás natolik čerstvá nebo bolestivá, že by zamávala s vašimi emocemi. Na jednu stranu je od něj hezké, že má takovou péči!

Bojí se vaší negativní reakce

Hněv, žárlivost, či snad dokonce pomsta jemu samotnému (i jeho partnerce)…. O nic takového nebožtík nestojí, proto drží jazyk za zuby a vyčkává, zda přijde na pravá chvíle. Týdny to nebudou, spíš měsíce…

Ještě si není jistý

Potkali se teprve nedávno, bývalý si sám není jistý, zda a jestli se jeho nový vztah bude vyvíjet tím správným směrem. Zároveň může být i pověrčivý. Předčasně se se svým soukromým životem nesvěřuje, aby něco nezakřikl. I to patří mezi důvody, proč je skoupý na slovo.

Není připravený

Ex s partnerkou pouze spí, nebo je jejich svazek natolik svobodný, že prozatím nestojí ani za řeč. Tak proč něco takového hlásat do světa?

Nechává si zadní vrátka

Patří k přelétavým typům mužů, to se stává. Ve hře je ovšem i to, že stále doufá, že si vy dva k sobě zase najdete cestu. Proto se snaží nekalit vodu a být ve vašich očích tím nešťastným a samotářským jedincem, který je připravený kdykoli vás vyslechnout.

Jste pro něj dobrou kamarádkou

Pokud byl váš rozvod přátelský, je logické, že se bývalý partner obává změn ve vašem křehkém spojenectví. Začnete se k němu chovat jinak, jakmile zjistíte, že někoho má? Kdo ví. Každopádně není ochoten riskovat ztrátu vašeho přátelství, a tak před vámi tají tento nový, romantický vztah.

Co dělat?

Víc než na život bývalého a jeho úmysly se soustřeďte spíš na vlastní štěstí a způsoby, jak se pohnout z místa. Obklopte se přáteli, věnujte se koníčkům, a pokud se rozhodnete, že už je čas někoho si najít, častěji vyrážejte ven a mějte oči dokořán! Ten pravý se jistě dřív či později najde.

Zdroje: názor autora - cleý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat