Sezona falešných vztahů je tu

01.12.2022 | Vztahy

Dávejte si pozor, s kým teď randíte. Navzdory tomu, že je ten chlapík nesmírně okouzlující, jeho úmysly nemusí být čisté. Počítá s vámi do budoucna, nebo jen ztrácíte čas? A proč je vůbec nutné právě teď vztahy prověřovat?

Ve společnosti je všeobecně zakořeněno, že léto je tím nejlepším obdobím pro flirt, navazování vztahů a románky všeho druhu. Tak ono to tak i je, nicméně za druhou sezonu, která přeje seznamování, se považuje listopad a prosinec. V pozadí jsou kruté důvody.

Seznamovací aplikace Badoo zjistila (1), že více než třetina nezadaných (33 %) věří, že je zimní měsíce daly dohromady s někým, kým si nejsou na 100% jisti. Přirozená potřeba párování u nezadaných před koncem roku plyne z toho, že nikdo nechce být na vánoční svátky sám, zvlášť když je pod tlakem z rodinných nebo pracovních setkání a večírků. Proto leckdo chodí i s takovými partnery, kteří jsou již na začátku vztahu předurčeni k rozchodu. Jak poznáte, že se vás to netýká? Těchto šest znaků prozrazuje, zda to váš nápadník se vztahem myslí vážně.

Naslouchá vám

Naslouchání je dovednost. A pokud váš partner dělá vše pro to, aby ji zlepšil, navíc žádné vaše slovo pro něj není samozřejmost, existuje šance, že je to ten pravý.

Plánuje

Když se ho zeptáte, kde se vidí za pár měsíců, má ihned jasno. Odpoví, že třeba s vámi na dovolené. Nebo ve společném bytě. Pakliže plánuje budoucnost, jejíž jste součástí, je to dobré znamení.

Je iniciativní

Pořád píšete a voláte jen vy jemu? Navrhujete termíny schůzek i jejich náplň? Pak je to špatně. Muž s dobrými úmysly se ozve sám od sebe, zeptá se, jak se vám daří, zda něco nepotřebujete, a v ideálním případě se i trochu obává, že o něj ztrácíte zájem.

Jste u něj na prvním místě

Dojede vám nakoupit, když onemocníte, posune nebo zruší schůzku s kamarády, jen aby mohl být ještě chvíli s vámi. Znamená to, že jste pro něj prioritou. 

Pamatuje si detaily vašeho života

Ví, kdy máte narozeniny, s dárky nikdy nešlápne vedle, pamatuje si dokonce i jméno vašeho prvního kluka, protože jste mu ho kdysi řekla. Tenhle chlapík má skutečný zájem!

Představuje vás svým přátelům

Jakmile vás muž představí svým přátelům nebo rodině, je to pro něj docela vážný krok. Nic takového by nedělal, pokud by si vámi nebyl jistý.

Zdroje: (1) virginradio.co.uk/lifestyle/83711/single-and-looking-for-love-beware-of-bluffing-season, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat