Běžní nápadníci, které můžete potkat v seznamovacích aplikacích

25.09.2023 | Vztahy

Pokud jste single a hledáte vhodný protějšek v online prostředí, připravte se na to, že pravděpodobně narazíte minimálně na jednoho ze sedmi typických nápadníků, který se vymyká společenským normám. Utíkejte, dokud je čas!

Červené vlajky nebo nevhodné chování? Zřejmé kolikrát již při dopisování s potencionálním partnerem. Osobní kontakt však nic nenahradí. A právě díky němu můžete ihned odhalit, s kým máte tu čest. Proč se těchto sedm typů mužů pro lásku nehodí?

1. Hrubián

Osočuje se na servírku, netrpělivě stojí ve frontě na jídlo a nezdráhá se předbíhat děti nebo seniory. Toto hrubé chování poukazuje na to, že dotyčný není trpělivý, velkorysý, laskavý ani uctivý, což jsou vlastnosti, které většina lidí u potenciálního životního partnera vyhledává.

2. Věčný pesimista

Jednou je zima, pak zase teplo, tohle nebude fungovat, zlato, stejně mě jednou opustíš a nic dobrého nás nečeká! Pravdu? Nikdo nechce trávit zbytek života po boku člověka, který píše katastrofické scénáře. Ve slovníku pesimistů převažuje vše, co začíná na NE. A to je tak vyčerpávající!

3. Špindíra

Z mezizubních prostor se mu derou zbytky jídla od oběda, antiperspirant proti pocení nikdy neviděl ani z dálky. Kromě zřejmého faktu, že špatná hygiena přispívá k šíření nemocí a představuje zdravotní rizika, je také známkou toho, že si váš nápadník neváží sám sebe a pravděpodobně bojuje s nízkou sebeúctou. Navíc, kdo chce líbat někoho, jehož ústa připomínají kanál?

4. Zloun

Nesnáší zvířata, má výhrady k dětem, zabíjí pavouky, myši i ptáky, kteří se mu chtějí uhnízdit na balkoně. Obecně je zlý na vše živé. I tahle existence má problémy sama se sebou. Jasná červená vlajka!

5. Suchar

Vztah s někým, kdo se ze zásady nikdy neusměje, je stejně depresivní jako láska k pesimistovi. Humor zmírňuje napětí, nabízí úlevu od psychického stresu a pomáhá spojit se s ostatními. Jinými slovy platí, že být s někým zábavným je pro člověka přínosné.

6. Sobec

Mluví jen o sobě, pořád dokola vypráví o své kariéře, penězích nebo vlastních zájmech – a nikdy se vás nezeptá na pocity nebo názory. Inu, tenhle chlapík má narcistické tendence a soustředí se pouze na sebeprosazování. Pro vyjednávání o kompromisech ve vztahu těžký oříšek!

7. Salámista

Včera ho vyhodili z práce, ale jemu to je jedno. Jako flegmatika ho nic nerozhodí, tedy ani to, pokud za ním přijdete s tím, že máte nějaký problém. Nebo potřebujete podpořit, neboť vaše matka vážně onemocněla. Je třeba počítat i s tím, že flegmatici nenávidí překvapení a náhlé změny plánů. Vypadá takhle váš ideální partner, nebo se radši poohlédnete po jiném?

Zdroje: názor autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat