Největší nevěrníci podle povolání

23.08.2023 | Vztahy

Která povolání mají k nevěře mnohem blíž než ta jiná? Anketa známé seznamky odhalila pravdu. Doma mají co vysvětlovat nejen barmani!

Někteří odborníci tvrdí, že by se nevěra měla tolerovat, protože patří k životu. I proto se podvádění pomalu stává normou dnešního světa, která společnost i vědce zajímá čím dál víc. Tedy nejen je. Podle průzkumu (1) Ashley Madison, oblíbené kanadské seznamky, jež pomáhá vdaným ženám a ženatým mužům nalézat protějšky pro flirt i reálný fyzický kontakt, jsou s vyšší mírou partnerské nevěry spojovány i některé profese. Kdo podvádí častěji?

Lékaři a zdravotní sestry

Zdravotní prostředí je pro úlety jako stvořené, a to kvůli dlouhým hodinám stráveným v práci, přesčasům, nočním směnám a stresu.

Řemeslníci

Instalatéři, automechanici, elektrikáři, pokrývači, zedníci… Tato povolání poskytují mužům diskrétní příležitosti a spoustu možností. Z výše uvedené ankety vyplývá, že každý druhý, který se živí jako řemeslník, v rámci výkonu svého zaměstnání minimálně jednou „ujede“, aniž by byl odhalen.

Podnikatelé

Na třetí příčku hříšníků se dostali podnikatelé, jež jsou pány svého vlastního času a přebírají kontrolu nad svým sexuálním životem.

Učitelé

Do mimomanželských vztahů se zapojují také učitelky a učitelé, obvykle proto, že ve třídě zažívají napětí a stres, jež prý potřebují ventilovat. Inu, na něco se to svést musí, že?

IT specialisti

V oblasti informačních technologií častěji podvádějí především muži, jež mají přístup k informacím všeho druhu, včetně online seznamek.

Bankéři a makléři

Práce s penězi, majetkem a bohatstvím poskytuje pocit moci. Proto si leckterý bankéř nebo makléř „nabrkne“ klientku – bez mrknutí oka. Náhoda?

Muži a ženy v pohostinství a maloobchodě

Patří mezi ně ti, kteří pracují v hotelech, restauracích, letoviscích a tak dále. Tato profese má nejvyšší rozvodovost, neboť příležitost dělá zloděje. Oproti popeláři má třeba takový barman mnohem větší šanci, že se v práci seznámí, zvlášť když vinou všudypřítomného alkoholu padají morální zábrany.

Zdroje: (1) www.blog.ashleymadison.com/the-anatomy-of-a-cheater#_ftnref23 - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01
69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat