Sex jako odměna: Pánové, tohle jsou situace, kdy si ho zasloužíte!

31.05.2013 | Sex a vztahy

Zdá se, že ve vztahu mají trumfy v rukou skutečně ženy. Jsou to ony, kdo totiž rozhodují o nejsilnějším pudu mužů – sexuálním. Tedy jinak řečeno, muži jsou ochotni kvůli sexu vykonat mnohé. A ženy to vědí. Britský průzkum naznačuje, že toho také zhusta využívají. Dávají mužům sex za odměnu, tedy za dobré chování.

Z průzkumu, který si nechala vypracovat britská společnost UK Medix, vyplývá, že pětašedesát procent žen použilo sex jako odměnu pro svého partnera. Tedy záměrně protějšek motivuje k činnostem a chování v domácnosti tak, že za splnění úkolu dostávají pánové sex. Podle evolučních biologů to však ženy dělají od pravěku a není to u lidského druhu nic nového.

Mezi muži používá sex za odměnu jen každý desátý zadaný. Ženy ochotně souloží s partnerem, když jim pomáhá v domácnosti s úklidem a péčí. Pánové dopřávající partnerkám sex za odměnu tak činí nejčastěji ve chvíli, kdy jim partnerka dovolí sledovat sport či jej dokonce sleduje s nimi.

„Intimita a to, jakou roli hraje ve vztazích, mohou být neskutečně zajímavé. Tato studie se zaměřila na to, jak muži a ženy mohou využívat intimitu k podpoře určitého chování u partnera,“ uvedl Thomas O‘Connell ze společnosti UK Medix.

Nejčastější situace, v nichž ženy používají sex jako odměnu pro partnera:

1. pomoc v domácnosti,
2. dárky a pozornosti,
3. péče o děti a starost o příbuzné,
4. příprava večeře či jídla,
5. odvoz autem.

Nejčastější situace, v nichž muži používají sex jako odměnu pro partnerku:

1. sledování sportu,
2. pomoc při práci kolem domu,
3. odvoz autem,
4. péče o děti a rodinu,
5. propustka ven na noc strávenou jen s kamarády.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat