Když vaše rande není zrovna váš typ

Někdy nejlepší vztah získáte s člověkem, u kterého byste to nikdy nečekali.

Všichni máme v hlavě představu „ideálního partnera“. Existují nejrůznější fyzické rysy, hodnoty nebo chování, které jsou pro nás více či méně atraktivní. Někdo miluje široká ramena, tichý smích, bystrý vtip, člověka, který denně píše v SMS Dobré ráno, ... seznam by mohl pokračovat.

„Proti-randění“ je nový termín používaný k popisu randění s lidmi, kteří se liší od těch, se kterými normálně chodíte. I když je zcela přirozené mít „svůj typ“, neznamená to, že si vždy vybereme toho správného partnera. Mít typ nás může vážně omezovat v tom, abychom se scházeli pouze s určitými lidmi, a může to znamenat vyřazení ostatních, kteří nám mohou hodně nabídnout a kteří pro nás mohou být ve skutečnosti ideálními partnery.

Randění se stejným typem člověka má své nevýhody

Není divu, že držet se dál od kohokoli, kdo není náš typ, může být omezující a může nás vést k tomu, že přehlížíme lidi, se kterými bychom mohli navázat skutečně vynikající spojení.

Pokud jste zjistili, že si vybíráte emocionálně nezdravé partnery, tento vzorec se nemůže změnit, dokud se nenaučíte, jak změnit svůj typ. Opakovaný výběr toxických partnerů v podstatě znamená odmítnutí možnosti mít zdravé vztahy.

A vybírat si partnery pouze na základě fyzických vlastností může být také extrémně omezující. Když se uzavíráte před každým, kdo nemá přesné fyzické rysy, možná vám chybí někdo, kdo by pro vás byl emocionálně mnohem hlubším spojením.

Rozšiřte síť

Jak se dá očekávat, existuje spousta důvodů, proč byste měli zkusit „lovit“ mimo váš obvyklý typ. Nejen, že to může zlepšit vaše šance na nalezení partnera – protože budete mít na výběr více lidí – může také vést k naplňujícímu a emocionálně zdravému vztahu.

Počáteční přitažlivost nemusí vždy zaručit dlouhodobou kompatibilitu. Navíc může zatemnit váš úsudek a vidíte toho druhého jinýma očima. Všímejte si toho, kdo vás obvykle přitahuje. Pokud si nejste jisti svými vlastními vzory, může být užitečné zeptat se svých přátel.

Všichni máme vlastnosti, které se nám na ostatních líbí, a nemůžeme je vždy změnit, i když bychom chtěli. Naštěstí je můžeme vzít na vědomí a pokusit se je zbavit priority, abychom našli hlubší spojení.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat