Toho pravého potkáme až na třetí pokus

Do třetice všeho dobrého. Přesně takhle to při hledání pravé lásky funguje. Na ty nejlepší věci v životě si holt musíme počkat! Jak jste na tom s trpělivostí?

Pátrání po „tom pravém“ může být náročné psychicky, fyzicky i finančně. Koneckonců, jen si spočítejte, kolikrát jste se v lásce spálili vy. A na konci vztahu spílali nad tím, že to byl strašný omyl a ztráta času. Kéž by se tohle už nikdy nestalo! Co všechno musí průměrný člověk absolvovat, než potká dokonalého partnera?

Jsou cesty osudu nevyzpytatelné?

Tvůrci a provozovatelé tří vyhlášených zámořských on-line seznamek spojili své síly s cílem zjistit, jak to s tím pohádkových scénářem „žili šťastně až do smrti“ vlastně je. Zpovídali proto své aktivní uživatele i několik tisíc amerických manželských párů, přičemž je zajímali o jejich dosavadní zkušenosti. Hodně je překvapila shoda, která mezi oběma pohlavími panuje. Když se experti vyptávali ženatých mužů a vdaných žen na to, kolik vážných vztahů před svatbou měli, drtivá většina se přiznala ke dvěma. Vážně tady platí, že do třetice všeho dobrého? Už to tak vypadá. Ono se vůbec vyplatí čekat – zadané dámy měly jistotu vztahového jackpotu po čtyřech schůzkách se současným partnerem, zatímco pánové až po pěti. Ale co, hlavně, že je ruka v rukávě! Jen ty náklady by nemusely být tak obrovské…

Nic není zadarmo

Autoři výzkumu si spočítali, že průměrné rande stojí docela dost peněz. Běžné a zcela typické výdaje podle nich zahrnují večeři, lístky do kina, nějaké ty alkoholické drinky v baru i jízdu taxislužbou. To při dnešních cenách představuje poměrně velký zásah do rozpočtu. Nemluvě o nákupech nového oblečení a absolvování kosmetických zkrášlujících procedur. Nezadaní hledající pravou lásku tak dle názoru zasvěcených utrácejí tisíce a tisíce, zvláště pak ti žijící ve větších městech. Jen tak mezi řečí – vy už máte třetí vážný vztah? Ten, který má našlápnuto k úspěchu?

Zdroj: www.top10.com/dating/how-long-does-it-take-to-meet-the-one






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat