Je nevěra důvodem k rozchodu?! Aneb Nejste v tom sama!

14.11.2013 | Vztahy

Podvedl vás partner, máte tušení, že má milenku? Nevíte, co dál? Máte se rozvést, nebo mu odpustit a bojovat o něj? Jak to bude s dětmi a jak to sama bez něj zvládnete? Pomůžeme vám se v této těžké situaci zorientovat a především najít ztracenou sebedůvěru!

Přijměte pozvání na předvánoční uklízení ve vztazích i vlastní duši. Setkáním vás provede Eva Ráčková, která se dlouhodobě věnuje ženám prožívajícím mezní životní situace, nejčastěji v partneských vztazích - nevěru partnera, jeho odchod nebo lhostejné chování.

„Nenabízím jednoduchou cestu, ale dle zpětné vazby od svých klientů a absolventů seminářů vím, že nabízím efektivní cestu, jak zlepšit kvalitu vlastního života, změnit postoj k sobě samému i k tomu, co jste si mysleli, že nikdy nezvlánete, neodpustíte..." 
říká Eva Ráčková alias Pandora, která pomáhá i našim čtenářkám v těžkých životních situacích ve své on-line poradně na Bety.cz!

Od počátku naší spolupráce odpověděla na více jak 711 vašich dotazů!

REZERVACE NA REDAKCE@BETY.CZ!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat