6 strategií, které z vás udělají BOHYNI flirtu

17.03.2015 | Vztahy

Flirtování je zábava, přirozená komunikace mezi mužem a ženou, kteří se navzájem přitahují. Ale někdy se vyplatí oné přirozenosti trošku pomoct, abyste dosáhla svého cíle.

Podívejme se na 3 situace, ve kterých můžete použít jednu z následujícich šikovných strategií.

Situace č. 1: Sedíte v baru, o kousek dál sedí muž vašich snů. Jak začít konverzaci?

Strategie A: Klidně využijte trik z amerických romantických filmů – všimnete si, co váš Pan božský pije, a požádejte barmana, aby mu drink donesl. Od vás, samozřejmě.

Strategie B: Zkusit můžete i další z oblíbených strategií – objednejte si dva drinky, vezměte je a vydejte se za Panem božským. Řekněte mu, že barman popletl vaší objednávku, takže namísto jednoho pití máte najednou dvě, a tak hledáte někoho, kdo si dá s vámi (samozřejmě je to průhledná výmluva, ale alespoň máte něco, čím začnete rozhovor).

Situace č. 2: Nakupujete v supermarketu a pan Dokonalý se blíží uličkou. Dá se flirtovat i s nákupním vozíkem?

Strategie A: Dá se flirtovat, a jak! Pokud to vám i jemu umožňuje postava, prostě pana Dokonalého požádejte, zda by vám nepodal z horní police regálu nějakou tu potravinu, na kterou nedosáhnete. Dáma v nesnázích je totiž něco, čemu průměrný muž neodolá.

Strategie B: Pokud chcete tento scénář dovést k dokonalosti, můžete svému vyvolenému předvést, že nahoru opravdu nedosáhnete – hezky se při tom vypněte a předveďte mu své tělíčko.

Situace č. 3: V práci na chodbě potkáváte sexy kolegu, ale ne a ne zapříst rozhovor. Jak prolomit ledy?

Strategie A: Můžete zkusit osvědčené finty – „náhodné“ setkání u kopírky, „náhodné“ setkání u kávovaru apod. Pak už jen prolomte ledy něčím nezávazným a klidně začněte hned flirtovat (pozor jen na flirt s nadřízeným, nemusel by se vám vyplatit).

Strategie B: Pokud už se náhodou (a to doopravdy, nebo oné „náhodě“ pomůžete) potkáte, můžete muži zalichotit. Třeba tím, že mu řeknete, jak krásně voní (tedy pokud je to pravda, že). Lehce přimhuřte oři a malinko se nadýchněte nosem (žádné očichávání!). A začněte s chválou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat