Jak mobil a sociální sítě pomáhají vašemu vztahu

09.05.2017 | Vztahy

Zatímco se častěji mluví o tom, jak chytré telefony, sociální sítě apod. dokáží naše vztahy poničit, my se tentokrát zaměříme na to, jak jim mohou prospět.

Proč by zamilované páry neměly lámat nad výdobytky moderních technologií hůl?

Jste v kontaktu během vteřiny

Naši rodiče takový luxu neměli. Ale my se díky chytrým mobilům a v nich přítomným sociálním sítím či nejrůznějším aplikacím můžeme se svým milovaným/svou milovanou spojit během několika vteřin. A to často oceníte nejen tehdy, pokud vás dělí několik set kilometrů, ale i když rychle potřebujete vyřešit nějaký problém, na který sami nestačíte.

Můžete se spolu častěji smát

Smích je ve vztahu důležitý. Jenže jak spolu sdílet humorné zážitky, když se vlastně vidíte jen chvíli večer, co přijdete oba utahaní z práce? Jednoduše! Prostě legraci sdílejte pomocí sociálních sítí. Posílejte si humorné fotky, komentáře, články, své vlastní soukromé vtípky... A smějte se!

Všichni vidí, že k sobě patříte

Pokud není váš vztah tajný, pak jsou sociální sítě skvělým prostředkem ukázat, že jste opravdu pár. Šťastný pár! A upřímně, občas není úplně od věci dát ostatním najevo, že ten pan dokonalý/slečna dokonalá jsou jen a jen vaši!

Máte vzpomínky nadosah

Fotografie z první společné dovolené, první společná selfie, restaurace, kde jste se zasnoubili... Zkrátka s chytrým telefonem a sociální sítí máte tyhle informace pořád u sebe. A kdykoli vás přepadne nostalgie nebo chuť připomenout si chvíle, kdy vám bylo dobře, zalistujete v archivu. A jste si zas o kousek blíž.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat