Nejhorší trable ve vztahu: Tohle zničí vaši zamilovanost!

26.06.2015 | Vztahy

Čerstvá zamilovanost, poznávání se, první schůzky, první polibky… Může tyhle úžasné okamžiky v počátcích vztahu vůbec něco pokazit? Bohužel může…

Jaké největší starosti nám nový vztah přináší?

Starost č. 1: „Napíše mi?

Máte za sebou první schůzku a slib, že se domluvíte na další, protože jste se přeci tak dobře bavili! Jenže uplynulo několik hodin a váš telefon ještě ani nepípl. Jistě, času dost, to nic neznamená, ale stejně ve vás hlodá červík pochybnosti.

Starost č. 2: „Co si mám vzít na sebe?

Je to skvělé, zavolal a před vámi je další rande. A další. A další. A s narůstajícím počtem schůzek se tak nějak zužují možnosti v našem šatníku. Protože ruku na srdce – žádná z nás se nechce ukázat na rande ve stejném outfitu.

Starost č. 3: „Co když chceme každý něco jiného?

I když jste teprve na začátku, stejně už začínáte přemýšlet, jestli se začínající vztah přehoupne v něco víc. Jenže jak to zjistit? Na vážný rozhovor je ještě moc brzy, a tak zůstáváte v nejistotě.

Starost č. 4: „Já vím, že tě teď zanedbávám...

Jste čerstvě zamilovaná, a tak se svým „objevem“ chcete strávit každou volnou chvíli. Ovšem volného času nemáte nekonečné množství, takže ukrajujete ostatní sociální aktivity. Včetně času, který jste dříve trávila se svými přáteli. A dříve či později se dostaví výčitky svědomí.

Starost č. 5: „Vygooglovat, nevygooglovat?

Nový muž vašeho života se zdá ideální. Zábavný, chytrý, galantní… Skoro až moc ideální, aby to byla pravda. Nebo ne? Na pomoc může přispěchat Google. Jenže co když objevíte něco, co objevit nechcete? Tohle dilema naši rodiče řešit nemuseli. A upřímně, člověk jim občas závidí.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat