Nerušit! Testuji...

03.05.2016 | Zábava

Stále váháte s tím, zda se přidat do Klubu testerek Bety.cz? Máte dojem, že půjde o něco složitého, na co nebudete mít dostatek zkušeností či znalostí? Zbytečně! Testerka Moni-Ka je důkazem, že to zvládnete i s nohama na stole!

Testerka Moni-ka si zkoušení krému denního a nočního krém Novage Ultimate Lift od Oriflame užila doslova plnými doušky.

„Testování jsem opět zfotodokumentovala a opravdu jsem si to užila," napsala ke svému hodnocení testerka Moni-ka. „Krémy působí už na první pohled luxusně, určitě by takový dárek neurazil žádnou ženu. Oba krémy mají příjemnou, nevtíravou vůni, dobře se roztírají, nemusí se ho nanášet mnoho. Rychle se i vstřebají, pleť je jemná, hladká. Co se týče vrásek, to nemůžu zatím posoudit, na to je to přeci jen krátká doba, ale rozhodně budu krémy používat i nadále a až čas ukáže, jestli budu potřebovat novou občanku," dodává.

A jako poděkování za úžasnou fotodokumentaci z průběhu testování posíláme Moni-ce na její účet 1 000 bonusových bodů! Ty může směnit v naší Směnárně za úžasné dárky!

Bonusových 250 bodů připisujeme i testerce Konatovce a Katkak, které k hodnocení přidaly fotečky, které dokumentují, jak se jim krémy Novage Ultimate Lift zabydlely v koupelnách.

Přihlásila jste se také k testování, ale ještě jste nebyla vybrána?

Tady jsou 3 hlavní důvody, proč jste se ještě nestala testerkou!

Čtete o testování poprvé? Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat