Předsevzetí podle znamení: Jaké by si měli dát Štíři nebo Býci?

30.12.2016 | Zábava

Začátek nového roku je za dveřmi, a tak se spousta z nás začíná zamýšlet nad tím, co bychom měli ve svém životě pro rok 2017 změnit. Která předsevzetí nám ale doporučují hvězdy?

Beran: „Skoncuji s fast foodem!“

Berani nejsou znamení, které by si rádo odpíralo jakoukoli potěchu. A bohužel to platí i o jídle. Není proto divu, že se občas přistihnou, jak se ládují něčím opravdu nezdravým v jistých nadnárodních řetězcích (nebo třeba u stánků na trhu apod.). A protože takováto jídla tělu rozhodně neprospívají, měli by si Berani předsevzít, že je omezí na minimum.

Býk: „Přestanu všechny komandovat!“

Býci jsou přirozenými vůdci, ovšem občas se stane, že kvůli této své roli zapomenou, že „velení“ může převzít také někdo jiný. A to jim může v osobním i kariérním životě ublížit. Zkuste proto příští rok v některých situacích zařadit zpátečku a nechejte rozhodovat i ostatní. Vaše popularita může jedině stoupnout!

Blíženci: „Nebudu se soustředit jen na sebe!“

Ačkoli se nedá říci, že by byli Blíženci sobeckým znamením, občas se stane, že se ve svých pocitech soustředí spíše na sebe, aniž by se zajímali, jak jejich chování či rozhodování ovlivňuje ostatní. To jim často narušuje vztahy s přáteli, ale i rodinou. Proto by se měli více snažit o empatii, a než se rozhodnou pro to, co nejlépe poslouží jim, měli by se zamyslet, jak to ovlivní jejich vztahy.

Rak: „Přestanu skrývat svoje pocity!“

Raci jsou velmi uzavřeným znamení, málokdy dají navenek znát, cosi doopravdy myslí a jak se cítí. Jenže tím si často komplikují situaci – jejich okolí nedokáže odhadnout jejich reakci a nemůže v případě potřeby nabídnout pomocnou ruku. Z toho může vznikat frustrace a narušení vztahů. Nebojte se proto dávat najevo, jak se cítíte!

Lev: „Nebudu všem skákat do řeči!“

Lvi jsou nepřehlédnutelná znamení – a někdy si v této nepřehlédnutelnosti pomáhají i snahou být slyšeni. Za každou cenu. Zvýšený hlas, skákání do řeči… Jen málokdo dlouhodobě takové chování v týmu přechází s úsměvem na rtech. Výsledkem mohou být nejrůznější nedorozumění. Zkuste proto více nechat mluvit ostatní – uvidíte, že i oni mají spoustu dobrých nápadů!

Panna: „Přestanu se urážet!“

Ačkoli se o Pannách dá říci jen málo negativního, jedno se jim nedá upřít – rozhodně vědí, jak být uražené. Dokonce i tehdy, kdy samy tuší, že by bylo pro dobro jejich i ostatních, aby svou uraženeckou pózu přerušily a začaly se zase usmívat. Naučte se rychleji odpouštět! Ulehčíte tím nejen svému okolí, ale především sobě!

Váhy: „Nebudu svým největším kritikem!“

Váhy jsou přirozenými soudci, za každou cenu se snaží najít rovnováhu a mají vysoké nároky na své okolí. Jenže ještě mnohem vyšší mají i na sebe. A to je kámen úrazu. Málokdy totiž dokáží překonat laťku, kterou samy sobě nastavily. Dovolte si dělat chyby a přestaňte usilovat o dokonalost! Zvýší se vám sebevědomí a bude se vám lépe žít!

Štír: „Přestanu o sobě pochybovat!“

Ačkoli Štíři působí jako sebevědomé znamení, ve skutečnosti si sami sebou zdaleka nejsou tak jistí, jak se snaží tvářit. Ačkoli jsou rychlí v rozhodování a často se do něčeho pouštějí bezhlavě, zpětně své činy zpochybňují a trápí se jimi. Více si věřte, a pokud uděláte chybu, snažte se ji napravit, ne se v ní neustále „pitvat“. Pomůžete sobě i svému okolí.

Střelec: „Přestanu se chovat odtažitě!“

Střelci jsou pragmatické znamení, jsou to spíše myslitelé, než aby měli potřebu ukazovat či analyzovat své emoce. A ačkoli jsou schopni velmi vášnivých citů, jejich nejbližší je mnohdy nedokáží „dekódovat“. Proto se mohou Střelci zdát odtažití. Nebojte se otevřenější komunikace o tom, jak se cítíte!

Kozoroh: „Nebudu šetřit časem na rodině!“

Kozorohové jsou občas tak přezaměstnaní svým vlastním životem, že tak nějak zapomínají na své nejbližší. A tím ubližují nejen jim, ale i sobě. Rodina je to nejvzácnější, co máme. Tak na to nezapomínejte a začněte se jí věnovat co nejvíce!

Vodnář: „Přestanu žít v chaosu!“

Ačkoli touží Vodnáři po harmonii, jejich život se skládá spíše z neuspořádaného chaosu. Dokáží totiž dělat spoustu věcí najednou, začít několik projektů (bohužel ale ne všechny vždy ukončí), zkrátka jejich život postrádá větší řád. Zkuste ho nyní hledat usilovněji – začněte úplnými maličkostmi a postupně se chaosu zbavujte i v těch nejdůležitějších částech života (především ve vztazích).

Ryby: „Nebudu si všechno brát osobně!“

Ryby občas dokáží být pořádně vztahovačné – dotkne se jich i nevinná poznámka, která vůbec není namířená proti nim. A z toho pramení řada nedorozumění. Kvůli nim se pak Ryby zbytečně trápí úplnými maličkostmi. Ještě než si příště pustíte nějakou poznámku příliš k tělu, zamyslete se nad tím, zda škodlivá není spíše vaše reakce na ni než to, co ji spustilo…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat