Ve formě i se třemi dětmi? Tahle maminka vás inspiruje

06.08.2017 | Zábava

Sedmadvacetiletá maminka tří holčiček Juca sice nedávno porodila, ale už je zase ve formě. Jak to dělá? Zkrátka do svého cvičení zapojuje i své děti a pohyb s nimi si pořádně užívá!

Tahle maminka zkrátka nezahálí. Nejenže starší holčičky cvičí s ní, ale navíc je i svou nejmladší dcerku využívá jako nejrůznější „závaží“. Jak se svěřila na svém Instagramu, dohromady malé princezny váží 30 kilogramů, a tak je jasné, že dřepy s takovou zátěží navíc už nesou své ovoce.


Juca dokonce cvičí, i když kojí! Jak sama napsala k fotografii, na níž krmí nejmladší dítě, při kojení můžete skvěle posílit stehna. „Nemáte čas, protože vaši miláčci potřebují nakrmit? S tím si nedělejte žádné starosti! Mám pro vás tip na cvičení během kojení – jen ho provádějte pomalu,“ radí Juca.

Aktivní maminka cvičí i s dětmi na hřišti, zkrátka kde se dá. A na její postavě je to rozhodně vidět! Po třech těhotenstvích je opravdu obdivuhodná.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat