Kterých 20 testerek a jejich partnerů vyzkouší zastřihovač Rowenta Airforce Ultimate

25.10.2017 | Zábava

Uhlazený vzhled opravdového gentlemana už nemusíte mít jen od profesionálního kadeřníka, perfektní úpravu svých vlasů zvládnete sami s novým zastřihovačem vlasů Rowenta Airforce Ultimate TN9300! Jste mezi 20 testerkami, jejichž partneři se o kvalitách tohoto zastřihovače budou moci přesvědčit?

S revolučním konceptem 3v1 vlasy zastřihnete dokonale jedním tahem díky silnému motoru (6300 ot./min), druhý výkonný vakuový motor (18500 ot./min) zase účinně vysaje více jak 99 % zastřižených vlasů. Neztrácíte čas uklízením koupelny, ani očišťováním svých ramen.

Jako bonus lze zastřihovací část použít samostatně na detaily pro finální doladění účesu, zastřižení chloupků na krku nebo tvorbu ornamentů. Tvrdé titanové čepele jsou omyvatelné a samoostřící!

Součástí zastřihovače jsou dva (3–10 mm, 11–18 mm) nastavitelné hřebeny s krokem 1 mm pro precizní zastřihování.
 
Doporučená cena: 2 299 Kč

Více informací najdete na www.rowenta.cz

Které testerky se mohou těšit na zastřihovač Rowenta Airforce Ultimate?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaký účes mají na svých mužích nejraději. Jak vyplynulo z odpovědí, každá z nás máme slabost pro jinak upravené muže – zatímco některé z nás rády spočinou okem na nespoutané mužské hřívě, jiné upřednostňují krátké nebo kreativní účesy. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček se zastřihovačem Rowenta Airforce Ultimate už je na cestě k těmto testerkám: Jessi, Katahola, holesovi a dalším. Seznam všech testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat