Kterých 20 testerek vyzkouší Tefal Freshboost

12.07.2018 | Zábava

Značka Tefal již od svého vzniku neustále hledá vylepšení, která uživatelům přinesou více benefitů. Mezi nejžhavější novinky patří smoothie mixér Tefal Freshboost s integrovaným vakuovým mixováním. Přesvědčte se, zda jste mezi vybranými testerkami, které se o jeho přednostech přesvědčí na vlastní kůži!

Působením vzduchu na potraviny dochází k přirozené oxidaci, která snižuje výživovou hodnotu a tím i kvalitu surovin. Pozorovat to lze v praxi, když ovoce či zelenina „uvadá“ a ztrácí tak živiny, barvu i chuť. Na první pohled se například oloupané ovoce barví do hněda, čímž se projevuje postupné znehodnocení. Pokud chcete dosáhnout prodloužení vysoké kvality zpracovaných potravin a uchovat vitamíny, je třeba oxidaci omezit či nejlépe zcela vyloučit.

Nová technologie Nutrikeep™ integrovaná do mixérů Tefal, již umožňuje šetrné vakuové mixování, které ztrátě antioxidantů předchází. V průběhu mixování totiž mixér odstraní všechen vzduch z nádoby a tím zaručí delší životnost zpracované potraviny. Díky této metodě dosáhnete nejen pokrmu či nápoje, který je plný živin a vitamínů, ale také lepší konzistence. Mixování bez přítomnosti vzduchu zajistí výsledek bez nežádoucích bublin, pěny a zamezí postupnému rozdělení nápoje na vrstvy, jednoduše udrží ideální homogenní konzistenci. Hotové pokrmy a nápoje tak lákají nejen na pohled, hlavně skvěle chutnají!

Značka Tefal již od svého vzniku neustále hledá vylepšení, která uživatelům přinesou více benefitů. Mezi nejžhavější novinky patří smoothie mixér Tefal Freshboost (BL181) s integrovaným vakuovým mixováním. Mixér o výkonu 800 W připraví plnohodnotné zeleninové a ovocné nápoje bez ztráty vitamínů díky technologii Nutrikeep™, která z mixovací nádoby odsává vzduch. Suroviny neoxidují a díky této technologii si zachovávají až 3x více antioxidačních účinků.

Součástí balení jsou dvě nádoby o objemu 600 ml, díky tomu si své perfektní smoothie vezmete kamkoli sebou.

Které testerky se mohou těšit na Tefal Freshboost?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaké smoothie by v novém mixeru vyzkoušely.

Balíček sTefal Freshboost už je na cestě k těmto testerkám: Afro, greese, pavlarihova a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat