Kterých 10 testerek a jejich ratolestí vyzkouší hru Kouzelný klobouk

15.06.2018 | Zábava

Hledáte ideální zábavu na prázdniny, od které své děti jen tak neodtrhnete? Pak vsaďte na Kouzelný klobouk – hru pro malé i velké, kterou v rámci našeho testování bude moci vyzkoušet 10 testerek a jejich ratolestí. Jste mezi vybranými i vy?

Kouzelný klobouk je dětská edukativní hra, která procvičuje jemnou motoriku, rychlost uvažování, logické myšlení, schopnost dokončit zadaný úkol.

Kdo nejrychleji vyřeší kouzla této ukládací hry? Každý hráč obdrží sadu kouzelnických pomůcek.

Jakmile je otočena karta výzvy, hráči závodí v poskládání svých předmětů do 1 hromádky podle 3 následujících jednoduchých pravidel:

1. Předměty vytištěné barevně musejí být na hromádce viditelné,
2. Předměty vytištěné šedě musejí být ukryty uvnitř hromádky,
3. Předměty obklopené hvězdami musejí být stále prázdné.

Vítězí ten nejrychlejší z hráčů.

Hra je vhodná pro děti od 6 let.

Které testerky se mohou těšit na hru Kouzelný klobouk?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jakou hru mají spojenou se svým dětstvím ony.

Balíček s hrou Kouzelný klobouk už je na cestě k těmto testerkám: TynaC, tygrik, miatka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat