Kterých 20 testerek vyzkouší Tefal Perfectmix Plus

30.03.2018 | Zábava

Praktický mixér Tefal Perfectmix Plus vnese do přípravy vašich pokrmů hravost a jednoduchost, kterou si zamilujete. S lehkostí nachystáte k snídani zdravé smoothie, k obědu s jeho pomocí vydatnou polévku nebo k večeři jednu z vašich oblíbených domácích omáček. Přesvědčit se o tom bude moci v rámci testování i 20 našich testerek. Jste mezi vybranými?

Vysokorychlostní mixér Tefal Perfectmix Plus je vybaven výkonným motorem 1200 W a zvládne až 28000 otáček za minutu.  O dokonale jemnou konzistenci se postará technologii Tripl'Ax – 6 nerezových čepelí poskládaných do tří úrovní, které hravě zvládnou i tvrdé zeleninové a ovocné plody. Dvě horizontální čepele, jedna ostrá a druhá zubatá, zajišťují jemné mixování a drcení, a to včetně kostek ledu.

Další dvě vzhůru natočené čepele vytvářejí takzvaný cyklónový efekt a stahují ingredience na sebe. A konečně dvě dolů stočené čepele zajistí, že na dně nádoby nezbydou žádné nerozmixované kousky.

Mixér se snadno obsluhuje díky třem automaticky přednastaveným programům: smoothie, ledová tříšť a funkce automatického čištění. Sám se také po skončení programu vypne, není tedy potřeba na průběh mixování dohlížet.

Mytí vám ulehčí možnost vyjmutí čepelí, které pak snáz opláchnete, a také skleněná dvoulitrová tepelně odolná nádoba vhodná do myčky. Součástí výbavy je pěchovadlo pro použití při hustější konzistenci.

Mixér se stane nenahraditelným kuchyňským pomocníkem při přípravě lahodných domácích smoothie, polévek, omáček a mnoha dalších pokrmů.

Které testerky se mohou těšit na Tefal Perfectmix Plus?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaké nejexotičtější smoothie kdy ochutnaly a jak často si jej dopřávají.

Balíček s mixérem Perfectmix Plus od Tefalu už je na cestě k těmto testerkám: Nixelka, utunka, Karinga a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat