Kterých 40 testerek vyzkouší URGO Filmogel Spots

19.02.2018 | Zábava

Problematická pleť a akné netrápí jen dospívající dívky, ale i spoustu dospělých žen. Patříte mezi ně i vy? Pak na ni pusťte URGO Filmogel Spots Na pupínky. Nepřekonatelný přípravek, díky němuž už vás žádný pupínek nezaskočí! Přesvědčit se o tom bude moci i 40 z našich testerek. Jste mezi vybranými?

Přípravek URGO Filmogel Spots Na pupínky je určen na ošetření akné a na problematickou pleť. Díky unikátnímu složení s kyselinou salicylovou (antibakteriální účinky, regulace tvorby mazu, keratolytické účinky) a tea tree oil (antiseptické a antibakteriální účinky, podpora hojení a zklidnění pokožky) urychluje mizení a hojení pupínků. Po aplikaci vytváří transparentní ochranný film – bariéru proti vnějšímu prostředí.

Co všechno nabízí?

  • Rychlou a účinnou pomoc pro problematickou pleť
  • Urychlené mizení a hojení akné
  • Působí proti růstu a šíření bakterie způsobující akné (P. Acnes)
  • Snadnou a přesnou aplikaci pomocí pera se silikonovým hrotem
  • Diskrétní, neviditelnou texturu
  • Vhodný i pod make-up
  • Klinicky ověřený účinek

Které testerky se mohou těšit na URGO Filmogel Spots?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kdy jim naposledy pupínek pořádně zkazil plány.

Balíček s URGO Filmogel Spots už je na cestě k těmto testerkám: Jane21, Tery, lvice a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat