Kterých 40 testerek vyzkouší zelené superpotraviny Blendea Supergreens

05.04.2018 | Zábava

Blendea Supergreens představuje jedinečnou kombinaci zelených superpotravin v jednom produktu, která pomůže s celkovou detoxikací organismu, posílením imunity, zlepšení trávení a omezení pocitu únavy. Jedná se o směs zeleného ječmene, mladé pšenice, chlorelly a spiruliny, kterou bude moci v rámci našeho testování vyzkoušet 40 testerek. Jste mezi nimi?

Na každou složku obsaženou v Blendea Supergreens jsou kladeny vysoké nároky kvality, které uspokojí i toho nejnáročnějšího uživatele. Jednotlivé superpotraviny pocházejí z panenské přírody Nového Zélandu a Tchaj-wanu, kde jsou pěstovány pod přímým sluncem bez užívání jakýchkoli chemických přípravků. Směs je vyráběná výhradně v BIO kvalitě.

Co Blendea obsahuje

  • Chlorellu a spirulinu
    Chlorella je sladkovodní řasa, která se řadí do kategorie zelených potravin. Spirulina je sladkovodní sinice s vysokým obsahem chlorofylu, která dokáže poskytnout komplexní výživové vlastnosti.
    Tyto dvě složky oceňují zákazníci, kteří se snaží redukovat tělesnou hmotnost, protože spirulina a chlorella urychlují metabolismus a působí proti nadměrnému ukládání tuku.
    Blendea díky těmto složkám stimuluje samočisticí procesy, podporuje detoxikaci a celkově posiluje imunitní systém.
  • Zelený ječmen a mladou pšenici
    Jedná se o zelené výhonky ječmene a pšenice, které jsou sklízené předčasně v rané fázi růstu.

Díky těmto složkám Blendea pomáhá uživatelům omezit pocit únavy a zlepšuje usínání. Jedná se o potraviny obsahující aminokyseliny, množství proteinů, minerálů a vlákniny, které mohou přispět ke zlepšení trávení, zbavení těla nečistot a jiných toxinů. Tyto superpotraviny mají také pozitivní účinky při snižování nadváhy a pomáhají chránit lidské tkáně před karcinogeny.

Co Blendea neobsahuje

  • Lepek
    Blendea ja přirozeně bezlepková. Mohou ji užívat celiakové, zákazníci s intolerancí na lepek, s bezlepkovou dietou a všichni ostatní, kteří se lepku z jakýchkoli důvodů vyhýbají.
  • Chemii
    Do směsi se nepřidávají žádná chemická aditiva, jedná se  pouze o organické suroviny. Zákazníci zcela jistě ocení, že se jedná o produkt jehož složky jsou ekologicky pěstované bez použití hnojící chemie.
  • Cukr
    Výrobek vyhovuje diabetikům a také zákazníkům, kteří se snaží o redukci své váhy. Neobsahuje žádný přidaný cukr, sladidla ani dochucovadla. Chuť vylepšuje pouze špetka máty.
  • Laktózu
    Vzhledem k tomu, že se jedná o čistě rostlinný produkt neobsahující lepek, Blendea uspokojí potřeby vegetariánů, veganů i vitariánů. Při výrobě produkt nepřichází do styku s jinými výrobky, neobsahuje tedy ani stopy mléka, vajec, mořských plodů a dalších živočišných výrobků. Mohou si ji dopřát i zákazníci s intolerancí laktózy.

Které testerky se mohou těšit na zelené superpotraviny Blendea Supergreens?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jakou nejhorší radu pro detox organismu kdy dostaly nebo jakou nejhorší metodu detoxu zkusily.

Balíček se zelenými potravinami Blendea Supergreens už je na cestě k těmto testerkám: helus, renule, mirinka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat