Kterých 40 testerek vyzkouší sprej Colorwin na krytí šedin a odrostů

15.01.2019 | Zábava

Čím je sprej Colorwin tak výjimečný? Kromě toho, že se jedná o první český výrobek tohoto druhu, navíc nepoužívá jako základní nosnou složku spreje tekutý silikon, ale zcela bezpečný methylal, který se po aplikaci okamžitě odpaří a nezatěžuje vlasy vůbec. Colorwin se jednoduše smývá z vlasů. Přesvědčit se o tom bude moci i 40 našich testerek. Jste mezi vybranými?

Díky speciálnímu rozprašovači Colorwin sprej velmi jemně a šetrně rozptyluje přírodní pigmenty a překrývá vlasy mnohem jemnější vrstvou. Odrosty jsou překryté, avšak nejsou slepené. Colorwin sprej díky jemnému rozprachu jako jediný na trhu poskytuje až 50 aplikací, tím pádem je na aplikaci nejekonomičtější a vydrží nejdéle.

Spreje Colorwin jsou v nabídce (a také našem testování) ve čtyřech odstínech:

  • blond
  • světle hnědá (kaštanová/rudá)
  • tmavě hnědá
  • černá

Použití je snadné: Sprej před použitím pořádně, aspoň 5 vteřin, protřepejte. Aplikujte na suché vlasy. Sprejujte v krátkých dávkách ze vzdálenosti 15 cm, dokud nebudou šedé vlasy rovnoměrně pokryté. Během několika vteřin přípravek na vlasech zaschne. Poté sprej ještě kartáčem lehce stáhněte z pramenů přebytečný pigment. Efekt vydrží až do dalšího mytí vlasů.

Které testerky se mohou těšit na sprej Colorwin?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kdy se jim objevily první šediny.

Balíček se sprejem Colorwin už je na cestě k těmto testerkám: tanulka, kometka, javomark a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat