Kterých 40 testerek vyzkouší URGO Bradavice kryoterapie

28.06.2018 | Zábava

Je tu léto a s ním i radosti v podobě návštěvy bazénů a veřejných koupališť. Už jste si vy nebo někdo z vašich nejbližších letos stihli z radovánek ve vodě nepříjemnou bradavici? Pokud se na vás usmálo štěstí v našem testování, pak budete moci vyzkoušet přípravek URGO Bradavice kryoterapie.

Zdravotnický prostředek URGO Bradavice kryoterapie je vhodný na ošetření bradavic na rukou i nohou.

Díky URGO Bradavice kryoterapie je bradavice odstraněna prostřednictvím zmrazení. Šikovný aplikátor zajistí rychlé a účinné ošetření, které omezuje bolestivé pocity. Přípravek můžete použít u dětí již o 4 let.

URGO Bradavice kryoterapie představuje profesionální metodu k odstranění bradavic, kterou ale můžete použít v domácím prostředí.

A jak se přípravek používá? Aplikace je velmi praktická, před použítím není třeba výrobek sestavovat, je okamžitě je připraven k použití. Dávkovací ventil aplikuje připravené množství produktu. Ochranný aplikátor přilehne na bradavici – dokonale ji obklopí, aby bylo možné zmrazit ji ke kořenům a snižuje také riziko popálení okolí bradavice.

Které testerky se mohou těšit na URGO Bradavice kryoterapie?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kde se bradavicí nejčastěji nakazí.

Balíček s Urgo Bradavice Kryoterapie už je na cestě k těmto testerkám: lucia83, italka, bzutka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat