SOUTĚŽ: Nedovolte svým nervům, aby vám zkazily začátek školního roku. Vyhrajte 5x L-Tryptofan

23.08.2018 | Zábava

Zahájení školního roku je o dětech, ale i o rodičích! Zmírněte svůj stres díky L-Tryptofanu od Brainway. Soutěžte s námi o jedno z pěti balení tohoto doplňku stravy.

V souvislosti se začátkem školního roku se často hovoří o stresu, který tato událost vyvolává v dětech a který jim jako rodiče pomáháme zvládnout. Jenže takový nástup do školy může být náporem i pro naše nervy.

Nervozita, vnitřní napětí, potíže se spánkem... I tyto potíže mohou nejednoho rodiče na přelomu srpna a září potkat. Vyplatí se mít proto po ruce pomocníka!

Pro pohodu nejen na začátek školy

Doplňkový L-tryptofan zvyšuje syntézu serotoninu, jehož optimální hladina je zárukou stability psychiky i dalších projevů mozkové aktivity.  L-Tryptofan je esenciální aminokyselina, což znamená, že si ji organismus nedokáže sám vytvořit.

Tryptofan se v krevním oběhu mění na serotonin, který je významným přenašečem nervových vzruchů v centrálním nervovém systému, kde se podílí na změnách nálady a psychický stav. Jeho nedostatek vede k negativním změnám nálady, migrénám apod.

Dávkování: 2-3 kapsle za den mezi jídly a nejlépe večer. Osoby léčené psychiatrem nebo neurologem by měly užívání předem konzultovat s lékařem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen dětem ani těhotným a kojícím ženám. Neslouží jako náhrada pestré stravy.

Cena: 285 Kč

Více informací a nápovědu k soutěžní otázce najdete na www.bwy.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 5x doplněk stravy L-Tryptofan od Brainway!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "NERVY".

Otázka:

Jak velké množství L-Tryptofanu tento doplněk stravy obsahuje?
a)    150 mg
b)    165 mg
c)    180 mg

Soutěž probíhá od 23. srpna do 1. září 2018

Vyhrává 5., 250., 500., 750. a 1000. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat