SOUTĚŽ: Nechte se ošálit! Soutěžte s námi o dětské vstupenky do Muzea Smyslů

29.08.2018 | Zábava

Kdy jste naposledy zažili něco úplně poprvé? To vás bezesporu čeká v Muzeu Smyslů Praha! Jedinečné dobrodružství, které zpochybní vaše smysly, dokonce i ty, o kterých jste ani netušili, že je máte! Muzeum, v němž nic kolem vás není takové, jaké se to zdá. Soutěžte s námi o jednu z 5 vstupenek do tohoto muzea!

Muzeum Smyslů v Praze je domovem zážitků, které probudí vaše smysly a inspirují vás k tomu, abyste objevovali více, a tedy i více cítili. Zažijte nepředstavitelné, vyzkoušejte si svět plný pocitů a neuvěřitelných optických iluzí a otestujte své smysly v tomto výjimečném muzeu. V místě, které je jak zábavné tak vzdělávací, bláznivé tak i racionální.

Zážitky plné šálení i poučení

Muzeum Smyslů je interaktivní muzeum, kde se můžete stát součástí expozice! Najdete tu více než 50 exponátů k prozkoumání, od nejrůznějších zkreslených místností přes úžasné instalace po obrázky s optickými iluzemi. Každý z těchto exponátů nabízí příležitost ke kladení otázek a poučení o našich smyslech a vnímání.

Váš pohled na věc se po návštěvě změní. Nasednete na horskou dráhu plnou naprosto odlišných dojmů a pocitů. Jste připraveni? Zkoumání neznámého vždycky vyžaduje trochu odvahy. Připustit, že se naučíme něco nového, vždycky vyžaduje trochu odvahy.

Ale nebojte se. Vzpomeňte si, že když jste byli malí, všechno bylo nové. Učili jste se pomocí zážitků a podívejte, kam jste se až dostali. Dovolte si prožít zážitek plný kouzelných a vzdělávacích okamžiků. Kdo ví, kam se budete chtít vydat po této návštěvě.

Více informací a nápovědu k soutěžní otázce najdete na www.muzeumsmyslu.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 z 5 dětských vstupenek do Muzea Smyslů v Praze!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "SMYSLY".

Otázka:

Ve které z místností Muzea Smyslů se ve vteřině proměníte z trpaslíka na obra a naopak?
a)    Nekonečná disko místnost
b)    Amesova místnost
c)    Místnost vzhůru nohama (koupelna)

Soutěž probíhá od 29. srpna do 11. září 2018

Vyhrává 5., 100., 500., 750. a 1000. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat