SOUTĚŽ: Prožijte Vánoce v klidu a pohodě s doplňky Brainway

21.12.2018 | Zábava

Všechen ten shon, shánění dárků, uklízení, vaření a stres, abychom vše stihli nachystat před Štědrým dnem, se může negativně podepsat na našem zdravotním stavu. Nervy máme na pochodu, ze stresu nám nefunguje zažívání... Zkuste si svátky užít se vším všudy a bez těchto negaticních projevů! Soutěžte s námi o doplňky stravy Brainway.

O jaké doplňky stravy soutěžíme?

L-Tryptofan

Doplňkový L-tryptofan zvyšuje syntézu serotoninu, jehož optimální hladina je zárukou stability psychiky i dalších projevů mozkové aktivity. Oceníte jej při vnitřním neklidu nebo problémech s usínáním.

Užívání tryptofanu poskytuje široké spektrum benefitů díky zvýšené produkci serotoninu a do jisté míry i melatoninu. Zcela přirozeným způsobem tlumí výkyvy nálad, úzkostné stavy, snižuje psychické a nervové napětí, tlumí  rozvoj stresové reakce a pomáhá překonat abstinenční příznaky související s ukončením konzumace návykových látek i třeba s bažením po sladkostech či legálních stimulantech.

Cena: 285 Kč

Více informací na www.bwy.cz

GastroKit

Problémy spojené s funkcí zažívacího ústrojí trápí lidstvo od nepaměti, proto se již odedávna lidé pokoušeli najít jejich nápravu v přípravcích pocházející ch z rostlinné říše. Mimořádnou schopnost normalizovat procesy trávení mají především dvě přírodniny - mastix a kořen lékořice. Obě obsahují pestrou kombinaci látek, které příznivě ovlivňují celou řadu trávicích procesů najednou. Obě velmi účinně a poměrně rychle zabíjejí většinu nepřátelských bakterií parazitujících v trávicí trubici. Mastix vedle toho poskytuje specifické sacharidy, které jsou klíčovou živinou přátelských bakterií. Lékořice zase příznivě působí na regulaci a složení trávicích šťáv.

Kombinace mastixu a lékořice v přípravku GastroKit tak umocňuje a rozšiřuje působení obsažených aktivních látek. Proto je možné užívat GastoKit při objevení se prakticky všech příležitostných trávicích obtíží, ale i pro sanaci chronických obtíží způsobených dlouhodobě užívanými léky, infekcemi, alkoholismem nebo kuřáctvím. Optimální je jeho užití v případech otravy z jídla, alkoholu nebo běžně užívaných léků i při příležitostném pálení žáhy.

Cena: 195 Kč

Více informací na www.bwy.cz

Recreatin

Obsahuje směs standardizovaných výtažků z kořenů zdraví prospěšných rostlin tradiční čínské medicíny. Látky v nich obsažené podporují přirozenou obranyschopnost, posilují imunitní systém, podporují normální činnost kardiovaskulárního systému, zvyšují odolnost vůči stresu, přispívají k uchování normálního krevního tlaku a normální činnosti ledvin a močového měchýře, zdraví kloubů i menstruačního a menopauzálního komfortu, normální hladině cukru v krvi, produkci spermií, normální hladině cholesterolu a tuků v krvi a zdraví cév.

K nejužívanějším bylinám, a to nejen v Číně, patří kozinec a šalvěj. Obě rostliny byly užívány k léčbě řady zdánlivě nesouvisejících onemocnění. V posledních desetiletích se rozmohlo užívání výtažku z kořene kozince i v západním světě, a to pro jeho silný účinek na posílení imunitního systému. Šalvěji se naopak přiznaly evidentní protizánětlivé účinky. Účinné látky z kozince nejenže stimulují imunitní systém, posilují také kardiovaskulární i urogenitální systém a řadu dalších tělesných orgánů. Účinné látky z šalvěje zase slouží zdraví cév a likvidují neurotoxiny.

Cena: 390 Kč

Více informací na www.bwy.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 ze tří doplňků stravy Brainway!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "POHODA".

Otázka:

Výtažek ze které byliny neobsahuje doplněk stravy Recreatin?
a)    puškvorec obecný
b)    rdesno mnohokvěté
c)    kozinec blanitý

Soutěž probíhá od 21. do 28. prosince 2018

Vyhrává 33., 333. a 999. odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde





Sledujte nás na sociálních sítích:

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat