Kterých 25 testerek vyzkouší Jemný sprchový gel a Cukrový peeling s japonskou třešní Ryor

28.11.2018 | Zábava

Rozmazlete se po celodenním shonu a dopřejte své pokožce jemnou péči s vůní japonských třešní! Přihlaste se do testování a staňte se jednou z 25 testerek, které na vlastní kůži otestují Jemný sprchový gel a Cukrový peeling s japonskou třešní od Ryoru. Patříte mezi ně i vy?

Jemný, pěnivý sprchový gel s obsahem japonské třešně pokožku šetrně myje, zvláčňuje a působí proti jejímu vysychání.

Obsahuje elegantní parfém.

Díky optimálnímu pH je vhodný nejen pro každodenní očistu celého těla, ale i pro intimní hygienu.

Cukrový peeling s japonskou třešní

Cukrový peeling odstraňuje odumřelé kožní buňky. Pokožka celého těla je po aplikaci jemná, vláčná a provoněná elegantní vůní.

Díky obsahu oleje nahrazuje tělové mléko.

Aplikujte malé množství peelingu 1 až 2x týdně na mokrou pokožku, krouživými pohyby masírujte a následně opláchněte. Po odtržení fólie neklopit.

Které testerky se mohou těšit na produkty Ryor?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, co se jim vybaví, když se řekne Japonsko a proč.

Balíček s kosmetikou od Ryor už je na cestě k těmto testerkám: tera.v, ahalasova, helus a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat