Kterých 50 testerek vyzkouší dětský sirup BABY IMUN

12.12.2018 | Zábava

Zimní období a s ním spojené zimní radovánky jsou krásné, ale zároveň představují pro imunitní systém dětí pořádnou zkoušku. Pomozte mu sirupem BABY IMUN s hruškovou příchutí! Hledáme 50 testerek a především jejich děti, které budou sirup testovat po dobu 2 měsíců. Jste mezi vybranými?

Speciálně pro posílení imunity vašich nejmenších členů rodiny TEREZIA COMPANY vyvinula ovocný sirup BABY IMUN s hruškovou příchutí, doplněk stravy, který kombinuje účinky jedné z nejvýznamnějších zdraví prospěšných hub – hlívy ústřičné se širokou škálou biologicky aktivních látek, a rostliny budoucnosti neboli rakytníku řešetlákového.

Rakytník byl známý pro své příznivé účinky již dávno. V lidovém léčitelství ho využívali obyvatelé Sibiře, Mongolska a některých oblastí Číny. Celá rostlina rakytníku je výjimečná obsahem široké škály biologicky aktivních látek, které jsou mimořádně prospěšné pro dětský organizmus. Obsahuje vysoký podíl vitaminu C, a to až 25krát více než citrusové plody. Dále obsahuje širokou škálu biologicky aktivních látek, jako je provitamin A, vitamin B1, B2, B6, C, E, K1 a F.

Sirup BABY IMUN se může chlubit svým 100% přírodním složením bez chemických příměsí a konzervačních látek s deklarovaným obsahem betaglukanů – 118,2 mg v 1 lžičce (5 ml). Význam betaglukanů pro náš organizmus je mezi lidmi všeobecně známý. Základem sirupu je 100% přírodní ovocný koncentrát (100% hruškový a 100% jablečný) z více než 1 kg ovoce. Obsahuje pomletou 100% hlívu ústřičnou se všemi aktivními látkami.

Které testerky se mohou těšit na dětský sirup BABY IMUN?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak často bývá jejich dítě nemocné a s čím jeho imunita bojuje nejvíce.

Balíček se sirupem BABY IMUN už je na cestě k těmto testerkám: mkrelo, sipeji, izina a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat