Kterých 20 testerek vyzkouší tablety, sprej a sirup Sinulan forte

04.02.2019 | Zábava

Nachlazení je v zimě každodenní realita u řady z nás. Většinou je řešíme bez pomoci lékaře, a to především pitím čaje, vitaminy nebo volně prodejnými přípravky. V dnešní době jsou v lékárně dostupné i ryze přírodní produkty, které tiší projevy nachlazení a zároveň podporují imunitu. Takovými jsou i výrobky řady Sinulan forte. Jste mezi 20 testerkami, které je vyzkouší na vlastní kůži?

Sinulan Duo forte: Dvojí síla z přírody

Získejte podporu dýchacích cest a imunitního systému v jednom s přírodním doplňkem stravy Sinulan Duo forte. Obsahuje RespiraPRO komplex, tedy unikátní kombinaci lichořeřišnice větší a křenu selského. Je obohacen o extrakty z verbeny a hořce žlutého.

Díky extraktu z květu černého bezu přináší podporu pro horní i dolní dýchací cesty, divizna napomáhá zklidnit ústa, hrdlo a hlasivky i v případě dočasného chrapotu.

Je vhodný pro dospělé a děti od 6 let. Podpořte dýchání a sílu vlastní obranyschopnosti těla přírodní cestou.

Sinulan forte express: Dejte rýmě do nosu

Sinulan forte express přináší přírodní a rychlou léčbu zánětu nosních dutin a rýmy. Obsahuje esenciální oleje z máty peprné, eukalyptu, rozmarýnu a mateřídoušky.

Tento zdravotnický prostředek uvolňuje nos a nosní dutiny rychle a efektivně již za 15 minut. Ulevuje od bolesti dutin jejich uvolněním, odstraňuje nežádoucí částice jako viry a bakterie, to vše efektivně a rychle.

Je vhodný pro dospělé, děti od 12 let a těhotné a kojící ženy. Zvolte přírodní cestu a uvolněte sebe i svůj nos.

Sinulan forte junior: Síla z přírody pro děti

Sinulan forte junior přináší podporu dýchacích cest dětí na přírodní bázi. Obsahuje výtažky z květů lípy a verbeny, které podporují funkci dýchacího ústrojí. Je obohacen o extrakt z plodů bezu a také o vitamin C pro podporu imunitního systému.

Výtažek z proskurníku a lípy pomáhá zklidnit ústa, hrdlo, hrtan a hlasivky v případě dočasného chrapotu. Obsažený biotin navíc napomáhá udržovat normální stav sliznic.

Je vhodný pro děti od 3 let. Dětem navíc zachutná díky jahodové chuti. Podpořte dýchací cesty i sílu vlastní obranyschopnosti přírodní cestou.

Které testerky se mohou těšit na produkty Sinulan forte?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak často je trápí rýma a jakou nejhloupější babskou radu na boj s ní dostaly.

Balíček s produkty Sinulan Forte už je na cestě k těmto testerkám: Glasma, simater, kohoutice a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat