Nejsledovanější seriály devadesátých let

27.03.2021 | Zábava

Jako mladí jsme chtěli být jako někteří z nich. Milovali jsme je a nenáviděli. Hltali jsme u starých televizorů jednotlivé epizody a nemohli se dočkat dalších. Řeč je o oldschoolových seriálech, které si dodnes připomínáme v nejrůznějších hláškách, při kterých si naše děti klepou na čelo. Prostě netuší, o čem je řeč.

Ale vy si jistě vzpomenete, že?

Pobřežní hlídka

Mitch Buchannon, C. J. Parkerová nebo Summer Quinnová. Kdo by si nevzpomněl na prosluněné kalifornské pláže a rudé plavky pobřežních záchranářů? Tento seriál se točil od roku 1991 do roku 2001 a svojí sledovaností se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů. Kdekterý muž má jistě dodnes vylepenou Pamelu v plavkách ve své pracovní skříňce.

Beverly Hills 90210

Bohatí teenageři žijící v luxusní čtvrti, řešící trampoty, které se tolik podobaly těm našim, když jsme byli mladí. Dylan, Brenda, Donna, Kelly, Brandon, Andrea, Steve a David. To byla naše parta.

Přátelé

Kdo by zapomněl na partu kamarádů z Greenwich Village v New Yorku? Překrásná Rachel v podání Jennifer Aniston si získala srdce mnoha mužů a její vlasy jí záviděla polovina žen světa. Přihlouplý, ale sexy Joey, vtipný Chandler, paleontolog Ross, puntičkářská Monika a poblázněná Pheobe se stali pomyslnými členy našich rodin. Tento seriál si drží skvělou sledovanost dodnes.

Esmeralda

Mexická romantická telenovela z roku 1997 upoutala v té době spíše starší ročníky, přesto se těšil obrovské sledovanosti. Nehynoucí láska slepé Esmeraldy k José Armandovi, pocházejícímu z bohaté rodiny, která jejich lásce nepřeje, to byl jejich příběh.

Dallas

Bobby Ewing jako syn naftového magnáta „Džejára“, alkoholička Sue Ellen a rozkošná Pamela. Seriál plný intrik, lásky, luxusu, přátelství i nenávisti nás dokázal připoutat k židlím i na dlouhé hodiny.

Odpadlík

„Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval.“ Sexy chlápek s dlouhými vlasy na nadupané motorce, takový byl Reno Raines, který pod vedením Bobbyho Sixkillera chytal nebezpečné zločince. Stále si vybavujete úvodní melodii, že?

Vražedné pobřeží

Nick Slaughter v květované košili a bývalá turistická vedoucí Silvia Girardová, která má u sebe vždy všechno, co byste mohli při honbě za zločinci potřebovat. Dvojici řešící nejrůznější kriminální případy si pamatujeme jistě všichni.

Knight Rider

Bojovník proti zločinu se jménem Michael Knight a jeho dokonalé mluvící auto Kit jsou nezapomenutelnou dvojicí. Milovali jsme Kitův smysl pro humor a lidské emoce. Kdekdo si takové auto přál.

MacGyver

Dejte MacGyverovi kancelářskou sponku a sirku a vyrobí vám letadlo. Vzpomínáte si na nejrůznější fórky, které na účet hlavního hrdiny seriálu ovládly svět? Aby taky ne. MacGyver byl rozhodně velmi schopný vynálezce.

Krok za krokem

Zamilovaní Frank a Carol se rozhodnou sestěhovat do jednoho domu i se svými dětmi z přechozích vztahů, ty se však upřímně nenávidí. Legrační seriál plný emocí a vtipných zápletek, s nezapomenutelnými postavami Codym a Jean-Lucem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat