Kterých 40 testerek vyzkouší šampon proti lupům Mediket Plus

26.02.2019 | Zábava

Trápí vás lupy, svědění či jiné problémy pokožky hlavy? Pak právě pro vás jsme připravili testování šamponu Mediket Plus. Jste mezi vybranými testerkami, jež se o jeho účincích přesvědčí na vlastní kůži?

Šampon Mediket Plus je vhodný pro všechny, které lupy trápí ve větší míře či mají jiné kožní problémy, jež jsou doprovázeny nadměrnou produkcí kožního mazu a svěděním.

Dermatologický šampon proti lupům Mediket Plus se dvěma účinnými látkami vám pomůže se těchto potíží zbavit a dosáhnout zdravé pokožky hlavy a vlasů bez lupů. Je určen k řešení závažných problémů s lupy, kdy hlava svědí a na její pokožce se tvoří větší množství lupů. Ty ulpívají nejen u kořínků, ale také po celé délce vlasů a padají i na ramenech. Lupy se navíc i přes preventivní péči vracejí a je obtížné se jich zbavit.

Receptura šamponu Mediket Plus obsahuje octopirox a další účinné látky, jejichž kombinace zabraňuje množení kvasinek a bakterií na pokožce hlavy. Právě ty jsou totiž původcem výskytu lupů. Díky tomu šampon zabraňuje tvoření tzv. suchých lupů (neprovází je zvýšená mazotvorba), ale je účinný i proti tzv. mastným lupům provázeným naopak vyšší tvorbou mazu. Šampon Mediket Plus má příjemnou vůni, neobsahuje barviva ani parabeny a je dermatologicky testován.

Které testerky se mohou těšit na šampon Mediket Plus?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak dlouho již s lupy bojují a co u nich stav pokožky hlavy vždy zhorší.

Balíček s šamponem Mediket Plus už je na cestě k těmto testerkám: terka20, marasto, spejsinka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat