Kterých 20 testerek vyzkouší výživový nápoj Kendalife

30.06.2019 | Zábava

Vybíháte ráno narychlo z domu, aniž byste stihli pořádnou snídani? Nemáte v horkém počasí chuť na klasický oběd? Jste aktivním sportovcem nebo nastávající či kojící maminkou, nebo prostě člověk, který si hlídá váhu a zdravý životní styl? Tak právě pro vás je určeno naše testování výživového nápoje Kendalife. Usmálo se na vás štěstí při výběru testerek?

Kendalife je 100% přírodní nutričně vyvážený nápoj, který dodá vašemu tělu to, co potřebuje. Je ideálním doplňkem energie pro atlety, vrcholové sportovce a všechny sportovní nadšence, ale také pro těhotné, kojící nebo vytížené maminky a ty, které chtějí regulovat svoji hmotnost po porodu. Kendalife je také pomocníkem pro váš náročný životní styl. Ať už ráno vybíháte narychlo z domu nebo pracujete přes oběd, dodává vám potřebnou výživu a energii.

Nápoje Kendalife mají vysoký obsah bílkovin (proteinu) a obsahují 24 esenciálních vitaminů a minerálů. Každá 50g porce obsahuje 15 g bílkovin jak ze syrovátky, tak z kaseinu, aby bylo zajištěno trvalé, efektivní a plynulé dodávání energie po co nejdelší dobu.

Lahodný nápoj je vyrobený ze skutečného ovoce a britského mléka od místních farmářů. Stačí jen smíchat s vodou. Ideální na cestách nebo kdykoli když nemáte času nazbyt.

Nápoj Kendalife je skvělou variantou pokud potřebujete nabrat síly a nemáte chuť na velké jídlo. Ideální pro zotavení a posílení vašeho organismu po vysilujícím období. Může to být také skvělý způsob, jak regulovat hmotnost. Ať už potřebujete nabrat, udržet nebo snížit váhu, Kendalife je skvělým pomocníkem.

Obsahuje inulin, přirozené prebiotikum získané z kořenů čekanky, které napomáhá trávení. V Kendal Nutricare, srdci anglické přírody, je Kendalife vyráběný z mléka od místních farmářů. Neobsahuje žádná umělá sladidla, dochucovadla, barviva a, konzervační látky, lepek, sóju nebo GMO (geneticky modifikované potraviny). Je vhodný pro vegetariány.

Kendalife stačí smíchat s vodou a každá 250ml porce obsahuje 215 kalorií. Je plný skutečného ovoce, a proto skvěle chutná.

Které testerky se mohou těšit na nápoje Kendalife?

Balíček s výživovým nápojem Kendalife už je na cestě k těmto testerkám: Tabita, assaly, Janková a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat