Kterých 30 testerek vyzkouší Dětské mycí mléko a šampon, Dětské tělové mléko a Dětské přebalovací podložky Linteo Baby

29.04.2019 | Zábava

Péče o dětskou pokožku vyžaduje kvalitní a hlavně šetrné přípravky, které zajistí, že citlivá pleť našich nejmenších neskončí podrážděná, ale bude naopak hladká a vyživená. A právě takovými přípravky jsou Dětské mycí mléko a šampon a Dětské tělové mléko s BIO měsíčkem Linteo Baby. V kombinaci s Dětskými přebalovacími podložkami české značky Linteo poskytnete miminku tu nejlepší péči. Jste jednou ze 30 testerek, jejichž děti tyto produkty otestují?

Dětské mycí mléko a šampon Linteo Baby

Mycí mléko a šampon se šetrnými mycími složkami z kokosového oleje jemně čistí pokožku celého těla a chrání ji před vysušením. Má regenerační a pečující účinky.

Přírodní oleje z mateřídoušky, rozmarýnu, tymiánu a levandule dodávají mycímu mléku jemnou vůni, která uvolňuje mysl a zklidňuje před spánkem.

Šetrné k očím i pokožce. Výrobek je vhodný i pro používání v těhotenství a po porodu, s cílem sjednotit vůni matky a dítěte.

Zlatavá barva výrobku je způsobena obsahem extraktu z květů Bio měsíčku lékařského.

Tělové mléko Linteo Baby s Bio měsíčkem lékařským

Hydratační tělové mléko s přírodními oleji z mandlí a meruněk spolu s bambuckým máslem přirozeným způsobem vyživuje, chrání a pečuje o pokožku celého těla.

Bylinné výtažky z rozmarýnu, tymiánu a levandule dodávají tělovému mléku jemnou vůni, která uvolňuje mysl a zklidnňuje před spánkem. Vyživuje pokožku do hloubky a navrací jí jemnost a pružnost.

Výrobek je vhodný i pro používání v těhotenství a po porodu s cílem sjednotit vůni matky a dítěte. Navrženo s cílem podporovat přirozený vývoj zdravé dětské pokožky.

Dětské přebalovací podložky Linteo Baby

Dětské přebalovací podložky Linteo Baby jsou vhodné na doma i cestování.

Součástí podložky je spodní nepropustná vrstva proti prosáknutí. Prostřední vrstva, absorbent, zajišťuje maximální vstřebání tekutiny a poskytnutí sucha po celou dobu přebalování.

Horní vrstva je vyrobena z netkané textilie s embosem (pravidelné rýhy), které způsobují rovnoměrné vstřebání tekutiny.

Tento výrobek je rovněž součástí kvalitní a cenově dostupné produktové řady Linteo Baby českého výrobce Linteo.

Které testerky se mohou těšit na produkty řady Linteo Baby?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, bez čeho se u nich koupáníjejich dětí neobejde.

Balíček s dětským mycím mlékem a šamponem, tělovým mlékem a přebalovacími podložkami Linteo Baby už je na cestě k těmto testerkám: Esmska, sarka49, maqelka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat