Kterých 20 testerek vyzkouší elektrickou sešívačku Leitz New NeXXt WOW

26.08.2019 | Zábava

Používáte ke své práci či doma často sešívačku a máte od celodenního sešívání dokumentů bolavé ruce? Pak pro vás máme jednoduché řešení! Přihlaste se do našeho testování elektrické sešívačky Leitz New NeXXt WOW. Usmálo se na vás štěstí při výběru testerek?

Skoro všechno se dnes elektrizuje. Na kole už nemusíte šlapat tak usilovně, koloběžka jede i bez pohonu vaší nohy, dokonce i kartáček na zuby už dělá všechnu práci za nás. Tak proč ne sešívačka, kterou mnozí z nás používají denně a která v klasickém provedení dokáže občas pěkně potrápit ruce. Právě proto je tu elektrická sešívačka Leitz New NeXXt WOW. Otestujte ji i vy!

A čím je tato elektrická sešívačka tak výjimečná?

  • Snadno se ovládá jednou rukou, takže šetří nejen síly, ale i čas.
  • Kapacita sešívání: 10 listů (80 g/m2), navíc umožňuje i diagonální sešívání.
  • Díky napájení pomocí baterií (4x AAA, nejsou součástí) je sešívačka velmi praktická i při práci mimo kancelář.
  • Stylový pomocník na váš pracovní stůl. Dodejte svému pracovnímu místu nebo domácnosti barvu a zkombinujte ji s ostatními kancelářskými výrobky z řady Leitz WOW.
  • Používání elektrických drátků Leitz e1 garantuje bezproblémové a dokonalé sešití.

Které testerky se mohou těšit na elektrickou sešívačku Leitz New NeXXt WOW?

Balíček s vlasovou péčí od Yves Rocher už je na cestě k těmto testerkám: iva3, dasa009, paperilla a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat