Zimní aktivity bez lyžování

25.02.2020 | Zábava

Zima je zatím v plném proudu, to však neznamená, že z ní mají radost i zapřisáhlí nelyžaři. Pokud vás nebaví radovánky tohoto ražení, ale nechcete být v partě za pecivála, co takhle užít si zimu aktivně, přesto bez lyží či snowboardu na nohou? Tyto aktivity vás z gauče určitě zvednou, a co víc, budou skvělým zážitkem a důvodem, proč se pochlubit na Instagramu svým přátelům.

S větrem o závod

Co takhle vrátit se do dětských let a vyrazit si zabobovat? Bobová dráha Čeladná v Beskydech je místem, kde se „vyblbnou“ nejen vaše ratolesti, ale i vy samotní. Z výšky 620 m. n. m. se můžete svézt téměř kilometr a cestou se kochat krásnou beskydskou krajinou.  Trocha toho adrenalinu nikdy neuškodí! Jedna jízda vás vyjde přibližně na 80 korun a atrakce je vhodná pro děti od 3 let.

Na ostří nože

Kluziště jsou trendy, a pokud jste letos ještě ani jednou neobuli brusle a nepokusili se alespoň o pár piruet na ledu, je načase to změnit. Zajeďte si do Brna na Bruslák pod Joštem. Zažijete nejen kouzelnou zimní atmosféru v centru této moravské metropole, ale navíc si dáte zaručeně do těla. A že brusle nemáte? Nevadí! Vše si tu můžete vypůjčit! Vstup pro dospělého je kolem stovky, děti do 6 let to mají zdarma. Brusle si můžete půjčit za 70 Kč. A to nejlepší na konec, bruslí se až do 21 h, Věřte. že domů spěchat nebudete.

Až do oblak

Už jste se někdy procházeli v oblacích? Pokud ne, vyrazte na Dolní Moravu a vystoupejte jejich legendární stezkou doslova až do oblak. K této atrakci se dostanete buď lanovkou nebo jednou z pěti turistických tras pěšky. Kromě toho, že vystoupáte až do nadmořské výšky 1 116 m. n. m., se můžete cestou vzdělávat díky 12 informačním tabulím, nebo si dopřát dobrovolný adrenalin na několika atrakcích, na které cestou nahoru narazíte. Cena pro dospělé (bez lanovky) je 240 Kč, děti od 3 do 14 let (bez lanovky) za 170 Kč.

V sedě

Pokud se na dlouhé túry necítíte, co takhle trochu toho dobrodružství v sedě? Vyrazte do Špindlerova Mlýna a vyzkoušejte si jízdu na nejdelší osvětlené sáňkařské dráze v České republice. Na sáňkách ujedete téměř 3 kilometry s převýšením až 400 metrů. Takže se teple oblečte a vyzkoušejte, kolik adrenalinu ve vás taková dětská zábava vyvolá. Vsadíme se, že opravdu hodně! Základní jízdné vás vyjde na 270 Kč a „druhá jízda“ na 150 Kč.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat