Bazar v Mokré čtvrti Táni Vilhelmové a Ani Geislerové: Přijďte si vybrat originální dárky

Herečky Aňa Geislerová, Tatiana Vilhelmová a režisér Peter Serge Butko pořádají 14. až 16. prosince v Divadle DISK DAMU v Karlově ulici tradiční charitativní Vánoční Bazar v Mokré čtvrti. Předměty určené k prodeji (keramiku, knihy, bižuterii, oblečení, umělecká díla, elektroniku... cokoliv, co může někomu jinému udělat radost) mohou lidé přinášet v pátek 14. prosince od 10 do 20 hodin. Nakupovat originální vánoční dárky a vstřebávat povznášející sváteční náladu bude možné v sobotu 15. a neděli 16. prosince od 10 do 20 hodin.

Peníze utržené prodejem darovaných předmětů jsou každoročně rozděleny na dobročinné účely, s cílem dopřát zážitky lidem, kteří si je nemohou dovolit. Vánoční Bazar v Mokré čtvrti 2012 je otevřen všem sympatizantům, ať už se jej zúčastní osobně v Divadle Disk nebo na dálku. K celkovému výtěžku je možné přispět kdykoliv a odkudkoliv, hned několika způsoby.

Nejjednodušší možností je zaslat jakoukoliv částku na transparentní, otevřený účet, kde si každý dárce může ověřit, zda jeho peníze v pořádku dorazily. Číslo účtu: 5835748028/5500. Oblíbenou variantou pomoci jsou dárcovské sms zprávy, ve formátu DMS BAZAREK na číslo 87777. Cena DMS je 30 Kč, Vánoční Bazar získá 27 Kč. Prostředky z DMS budou rozděleny v uzavřeném grantovém řízení, v rámci třech pilířů činnosti Nadace Terezy Maxové dětem a projektů Fóra Dárců ČR. Nejatraktivnější formou příspěvku na dálku je přímá podpora reálného projektu konkrétní částkou, pomocí platformy Darujsprávně.cz (www.darujspravne.cz). Donátoři tak přesně vědí, kam jejich prostředky jdou. Projekty jsou vybírány tak, aby akcentovaly zážitky a reálné příběhy, přesně v souladu s hlavní myšlenkou Bazaru, a postupně zveřejňovány na adrese: www.darujspravne.cz/bazarek a také na stránkách Bazaru www.vanocnibazar.cz/prispej. Své kouzlo má také Aukce exkluzivních darů od partnerů Bazaru (např. speciální kousky od značek H&M a Levis, poukazy na pobyty v Tatrách od společnosti SlevaDne.cz, lahve Becherovky Original). Lze je získat velmi snadno ve veřejné internetové dražbě.  Kompletní informace jsou k dispozici na www.vanocnibazar.cz/prispej.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat