Horoskop na září 2022

Co vás čeká s novým měsícem?

Beran

Září nabídne dobrou perspektivu pro duchovní a umělecké záležitosti. Ve volném čase by se Vodnáři měli zamyslet nad správností své osobní a profesní cesty. Září je skvělý čas k zamyšlení nad hodnotami v životě a nad tím, co je opravdu důležité.

Býk

Na začátku měsíce se připravte na cestování. Ve vaší hlavě bude spousta nápadů a řada z nich má šanci na realizaci. Je dost možné, že odhalíte své city k blízké osobě, což povede k velkým změnám v citové sféře. Věnujte září zábavě, dobrodružství a hlubokým citům.

Blíženci

Pocítíte neodolatelnou potřebu poznat sami sebe a nahlédnout hlouběji do své duše, abyste našli smysl života a nové pravdy o sobě. Nejzřetelněji to pocítíte v první polovině měsíce, proto si dejte pozor, aby výlety do tajemných zákoutí vaší duše byly pouze konstruktivní.

Rak

Září bude rozhodně měsícem, na který budete vzpomínat nejvíce. Jde především o finanční záležitosti, na které si nemůžete stěžovat. Důvěřujte sobě a svým vlastním schopnostem, které vás mohou dovést ke štěstí.

Lev

Září bude měsíc radosti. Výrazně se zvýší míra emocí i společenská aktivita. Budete hledat vřelost, štědrost a takové lidi, pro které je zábava a humor to nejdůležitější v životě. Pokud chcete randit, udělejte to v první polovině měsíce.

Panna

Září byste měli využít k obnově vztahů ve vaší rodině. Vyplatí se věnovat svým blízkým více času, protože je v poslední době hodně zanedbáváte, ale právě v nich nacházíte skutečnou oporu. Osamělí lidé budou mít šanci potkat lásku svého života.

Váhy

V září můžete bez obav plánovat důležité dlouhodobé projekty. Všechno děláte naprosto dokonale a bez chyb, proto je váš úspěch jen otázkou času. Zkuste se k reklamním záležitostem postavit zcela novým způsobem. Podobně jako při cestování. Než něco uděláte, promyslete si to.

Štír

V září budete mít potíž zabývat se věcmi, se kterými jste dosud neměli sebemenší problém. Budete mít pocit, jako by vám něco nesmírně důležitého a jedinečného proklouzlo mezi prsty. Když se to stane, zkuste věřit, že to není navždy. 

Střelec

Velkou část svého volného času strávíte u nového, velmi důležitého projektu. Nevšímejte si lidí, kteří udělají maximum, aby překazili vaše plány. Dobrá série vás provází v loterii, tak hrajte – jen tak máte šanci vyhrát velkou sumu peněz.

Kozoroh

Čekají vás změny ve vašem profesním životě a vaše kariéra nabere na obrátkách. K tomu vám pomůže vysoce postavená, vlivná osoba nebo rodič. Všechny síly, které máte, nasměrujete k dosažení svého cíle.

Vodnář

V září byste mohli použít trochu humoru, protože pak bude snazší snášet úskalí každodenních problémů souvisejících s prací nebo vztahy v rodině. Když se naučíte smát se sami sobě a distancovat se od určitých věcí, pak máte šanci dosáhnout v životě velkého úspěchu.

Ryby

Září bude dobrým měsícem na výlet, ale pouze ve společnosti důležité osoby. Potřebujete pauzu a víte to. Pokud si neuděláte čas na odpočinek, každodenní problémy vás zaplaví natolik, že nedokážete vypnout.

Zdroj: www.365horoskop.de/2022/horoskop-september-2022.html - celý článek






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat